Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Jump

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na plusach mi nie zależy. tego nie da się zrobić . to było dawno temu zobacz na date filmu . teraz da się ale już nie tak wysoko. najwyżej tak jak byś chciał "mutantem" wskoczyć na podkładkę w B site.

A mianowicie działa to tak że w miejscu szybko na przemian klikasz W i S i w tym samym czasie podskakujesz co jakąś 1 sec. ale ostrzegam że to jest bardzo trudne i nie zawsze wychodzi.

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Co do orto niech se pisze jak chcę on dostanie w szkole ( o ile chodzi xD) z dyktanda 1 nie ty ... ważne ze wiadomo o co chodzi

@Topic

Tak jak napisał Omenoss ale ostrzegam że naprawdę trudno to wykonać zawodowi nawet mają z tym problem ( mi się udało 1 ) więc nie przejmuj się narazie tym naucz się innych glitchow ale jak chcesz :P

Opublikowano

zal mi was zaden patched wiecie nie zrobi sie tego za 1 razem ani za 2 ani za 3 to jest bardzo trudne poniewaz trzeba naciskac wiele przyciskow bardzo szybko wiec nie mowcie ze to jest patched bo nawet nie widziielscie jak ktos to robi a zeby bylo lepiej to wczoraj widzialem na fortrres jak koles tak skoczyl no nie tak wysoko ale przelecial sobie ten dach na fortrres..

8f1c5838f8f44189b377baa55d7d1803.0.gif

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

Po pierwsze:) Temat nie dotyczy kłótni a jak przeglądam to forum, to widzę, że często w różnych tematach są spięcia :) Po co?:P Stwórzcie proszę nowy temat "KŁÓTNIE" albo coś w tym stylu a nie jeździcie po sobie bez sensu w temacie gdzie ktoś prosi o pomoc:)

Wracając do tematu. Byłem GM w różnych grach internetowych i wiem, że takie rzeczy jak super jump itp to poprostu wykorzystanie bugów i błędów powstających w pracy silnika gry. "Wykonanie tego jest strasznie trudne" - co do tego stwierdzenia są 2 opcje prawda bądź gó*** prawda:) Czasem zależy to od szczęscia:) co do Super Jumpa w CF - trudne+wymaga szczęścia bo trzeba wprowadzić w pewnym sensie silnik gry w błąd xD Tyle w temacie. A co do patchowania. To tak jak z glitchowanie. Wiele błędów naprawili, wiele zostało do naprawienia:) Więc kto wie, być może wkrótce zostanie tylko wspomnienie po SUPER JUMP'IE :)

Powodzenia w próbowaniu tego typu tricków:)

Chętnie pomogę, jeśli będę umiał.... Jeśli nie będę umiał to powiem prawdę, a nie będę pomagał na siłę.