Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easymetin2 Oraz Złodziejstwo

Hikari1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wam wszystkim,

Skorzystalem z poradnika szybki exp ninją daggerem elegancko tydzien sobie expilem(znaczy bot mi expil) i dzisiaj sobie chce wbic na konto aby dobic 45lvl a tu co? Nazwa użytkownika lub hasło jest nieprawidłowe

co oznacza że ktoś je zmienil. Ja tego nie zrobilem a tylko ja do tego mialem passy żadnego Keya nie mialem na kompie Avast nic nie wykrył ale to już jest chu*j. Zadzwonilem do 4 moich znajomych w tej sprawie czy ktoryś sobie żartów ze mnie nie robi czy coś takiego ponieważ mogli podejżeć moje passy jak logowałem sie w domu ale co uslyszalem? cytuje: Stary weź mnie nie wkur*wiaj ja mam to samo i tak od każdego usłyszałem wszyscy straciliśmy e-maile oraz konta. Ale nie to jest najgorsze jeden z moich kumpli na swoim e-mailu mial zarówno swoje konto bankowe WRAZ Z HASŁAMI! któtką chłopak ma pamieć więc sobie dał passy w kopiach roboczych i przez ta sytuacje musial zablokować wszystkie konta bankowe (tak wszystkie bo na e-maiilu mial ich 3) przez 3godziny tlumaczyl sytuacje w banku żeby ci łaskawie zmienili w bazie jego piny do kart itp.

A więc powiem krótko nie używajcie tego zjebanego EasyMetin2 być może i jest fajnie mieć szybko duzy lvl ale nie jest fajnie to potem stracić bo jakieś komercyjne piz*dy daja nam programy z keylogerami, które są nie do wykrycia przez ŻADNE anty wirusy!

Z kolegami podsumowaliśmy całe nasze EQ na podstawie cen rynkowych wyszło nam że cala 5 ogolnie stracila 1kkk a wiec troche sie kur*wy wzbogaciły nie chce tutaj osądzać osob lecz wydaje mi się że wasz kochany andrzejek też maczał w tym palce i to on umieścił tego wirusa

A wiec tak jak mowie nie korzystajcie z tego bota bo stracicie konta

Pozdrawiam graczy Twierdzy ;]

Opublikowano (edytowane)

ja expilem em2 71woja i nie dostalem haka ani nic wiec wez nie pierdol ze sa tam haki, po prostu masz keya na kompie i tyle

moze pobrales em2 albo jakies mh z innej strony i dales kumplom i hak

Edytowane przez Ctrev
13032777318975834031.gif

Opublikowano

Pamiętaj koleś zawsze sciagaj easymetin2 od andrzejt17 bo ja od niego uzywam i konta mam 76lvl i dalej chodzi wiec ty sciagnoles easymetin2 od jakiegos nobqa i teraz mówisz ze on kradnie

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...