Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria Zabójstw

Walus002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sie dostaje za ileś tam killów z rzędu ? Miałem już pare razy 10 i było jakieś "Streeak" czy coś takiego i i to samo gdy zabiłem 15 razy o co chodzi ?

A zapomniałem dodać to w temacie ale jaką bronią najlepiej jest grać na 28 lvl 'u?

Opublikowano

streak - pasmo ciag po angielsku chyba rozumiesz ;). Nie wiem czym ak? mp5? aku? co chcesz ;]

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Nie nie ma :), tylko są sklike lepsze i gorsze nobowe i nie nobowe ;).

A broń każda jest dobra. Tylko musisz nauczyć się nie grać.

Opublikowano

Polecam ci M16 :P

W ciągu paru dni zrobiłem RedTiger

Nie ma nic lepszego niż Heli.

Ale zawsze ciąg zapisze się w twoich statystykach.

9368_gold.png

Opublikowano

Pytałem o score bez hacków ;) waskuu bo 102 ciąg jest nie realny nawet dla kogoś super pro bo i on pada... ale ok niech Ci będzie ;)

Moje najlepsze score to nie pamiętam ale milem ponad 105 fragów i ciąg 33 typ gry FFA byłem jeszcze noobem ;)

Opublikowano

Pytałem o score bez hacków ;) waskuu bo 102 ciąg jest nie realny nawet dla kogoś super pro bo i on pada... ale ok niech Ci będzie ;)

Moje najlepsze score to nie pamiętam ale milem ponad 105 fragów i ciąg 33 typ gry FFA byłem jeszcze noobem ;)

Wiesz jest to tak naprawdę realne.

Wystarczy znaleźć fajną miejscówkę i zabijać noobków z zaskoczenia bez Kill cama .

Ja 80 wbiłem w jakieś 2h kampienia .

Po prostu grałem na mapie gdzie nie ma ograniczenia czasu ani wyniku

Ammo się kończyło ubijało się noBBka i była snipka.

Do takich Wyników polecam mapę Crossfire lub Block ^^

9368_gold.png

Opublikowano

Tak, ok zgoda, ale 102 ciąg, na nawet imBotem się nie uda na chyba, że masz *cfg na snipe takie fajne to wiesz ;) da się. Zawsze się znajdzie gdzie ktoś Cię zajdzie :), jakiś noobek przypadkiem :)

Opublikowano

Tak, ok zgoda, ale 102 ciąg, na nawet imBotem się nie uda na chyba, że masz *cfg na snipe takie fajne to wiesz ;) da się. Zawsze się znajdzie gdzie ktoś Cię zajdzie :), jakiś noobek przypadkiem :)

Mam cfg dla snipera zajebiste i na mapie backlot miałem taki ciąg i bez hacków. -.- Ale ok. nie chcesz wierzyc to nie, twoja sprawa.

Zbieram "-" :))

Opublikowano

Mam cfg dla snipera zajebiste i na mapie backlot miałem taki ciąg i bez hacków. -.- Ale ok. nie chcesz wierzyc to nie, twoja sprawa.

Oczywiście ja tobie wierze.

Ponieważ sam miałem ciąg ponad 80 tylko kampiąc.

Oczywiście zostałem nazwany hackerem gdyż nim nie mogę być bo hacki mi nie działają .

9368_gold.png

Opublikowano

Ok sam napisał, że miał cfg dla snipera ... to wszystko jasne, jak stoisz na spawnie wroga a on Cię nie widzi..:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...