Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy mogę dostać bana jeżeli mam główne konto na innym mailu niż dropek. Dropka mam który ciągle jest w lochu małp i z tego mam główne zyski. Jeżeli przerzucam kase,medale i woguli inne itemy i jak GM złapie mojego dropka na EM2 to czy mogę dostać bana też na główną postać ?

Na boardzie pisze coś takiego:

Niedozwolone oprogramowanie

Zarówno używanie niedozwolonego oprogramowania jak i jego rozpowszechnianie jest zabronione. Przez niedozwolone oprogramowanie należy rozumieć wszelkie skrypty/programy/boty, które modyfikują interfejs gry, modyfikują pamięć podręczną gry lub rozwijają postać pod nieobecność gracza.

Kara za pierwszym razem: Stała blokada WSZYSTKICH powiązanych kont (wykluczenie z oferty gry).

Stała blokada WSZYSTKICH powiązanych kont (wykluczenie z oferty gry). i nie wiem czy na główną też

Opublikowano

Jeśli przerzucałeś itemy/kasę na handlu to możesz dostać bana na główną postać ponieważ jest ona powiązana z dropkiem.Jeśli nie przerzucałeś handlem to mogą Ci naskoczyć.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Tez. moga sprawdzic logi, dlatego tez najlepiej nie dawaj hadndlu z glowna . idz w jakies miejsce i powyrzucaj drop a glowna podnos ;] ( w Em2 jest opcja podnaszania na odleglsoc to sie przyda)

albo otworz gdzies tobolek z medalami po 1 yang i kupuj glowna ;] wtedy nie dostaniesz.

licze na +

refy RMCF

Opublikowano

A ja wiem ze moga, ale im sie tego nie chce robic ;D Ja tak robilem na PL jak jeszcze tam gralem ;) glowna postac mam dalej a 2 "dropka" nie mam bo banik ;) i przekladam all na handlu ;)

47a2cebcf2f4df95.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...