Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zadanie dla 6 klas , mamy napisać gdzie byliśmy [co robiliśmy] na wakacjach ,mi się nie chce pisać dam 5 i + albo - jak kto woli.

Byłem w domu , pomagałem rodzicom , opiekowałem się młodszą siostrą , grałem na komputerze.

Tak gdzieś na 1 stronę.

Z góry dziękuje.

PS. Mamy czas do środy.

Opublikowano

I stayed in home for the summer break. Nothing interesting had happend though, basically i was helping my parents with house works, also i looked after my sister a few times. And sometimes i played computer games. House works were pretty hard, i had to plant trees in my garden, but i've enjoyed that time, now i'll have even more beautiful garden with tall oaks. My sister was annoying, she always wanted to watch cartoons, i couldn't watch anything else, that was horrible.

Tlumaczenie:

Na wakacje zostalem w domu. Zasadniczo nic ciekawego sie nie stalo, pomagalem moim rodzicom w pracach domowych, rowniez kilka razy opiekowalem sie siostra. I czasami gralem na komputerze. Prace domowe byly dosyc trudne, musialem sadzic drzewa w moim ogrodzie, jednak podobalo mi sie, teraz bede mial jeszcze ladniejszy ogrod z wysokimi dębami. Moja siostra byla irytujaca, zawsze chciala ogladac kreskowki, nigdy nie moglem obejzec niczego innego.

Moze bedzie ta 1 strona.

RAsfepN.png
Opublikowano (edytowane)

Nie to żeby coś ale nie mam ogrodu :D.

Wytnę sobie i napisze.

Nie no dobrze napisał może 5 poleci :D.

Edytowane przez piotr11104
Opublikowano

Jakbym ja byl na twoim miejscu to bym sie cieszyl, ze ktos pisze jeszcze wiecej niz chcialem, lul

Back in the day

Trollin' was somethin'

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...