Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Test Uzależnienia Od Internetu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

http://www.psychologia.net.pl/testy.php?test=infoholizm

Zobaczcie czy jesteście uzależnieni i wstawcie tu swoje odpowiedzi chętnie zobaczę co wam wyszło.

To jest oczywiście dla jaja ale można się czegoś dowiedzieć .

Edytowane przez darkweider
Opublikowano

ja nie jestem uzalezniony od internetu tylko mialem 2 pierwsze na tak reszta byla na nie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Odpowiedź

Nie masz wcale lub masz niewiele objawów uzależnienia od internetu. Gratulujemy!

Pamiętaj także, że wyniki tu uzyskane mają jedynie wartość informacyjną i nie mogą zastąpić indywidualnej diagnozy psychologicznej, ani diagnozy lekarskiej.

Ma ktoś jeszcze jakieś? Tylko trochę dłuższe ;)

Opublikowano

Odpowiedź

Nie masz wcale lub masz niewiele objawów uzależnienia od internetu. Gratulujemy!

Pamiętaj także, że wyniki tu uzyskane mają jedynie wartość informacyjną i nie mogą zastąpić indywidualnej diagnozy psychologicznej, ani diagnozy lekarskiej.

Opublikowano

Odpowiedź

xD

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano
Odpowiedź

Opublikowano

Wierz sobie czy nie

Odpowiedź

a test żałosny -.-

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Odpowiedź

Śmieszne ten test zmienił moje życie... :O

Opublikowano

Masz niebezpieczną skłonność traktować internet jako sposób na ucieczkę od rzeczywistości, co grozi Ci uzależnieniem. Zachęcamy Cię do ograniczenia czasu spędzanego w internecie. Z czasem bowiem świat realny może upomnieć się o swoje prawa, co będzie przejawiać się np. narastającymi problemami rodzinnymi, małżeńskimi, problemami w szkole, w pracy, bądź Twoją izolacją społeczną, gdy będziesz spędzać mniej czasu z realnymi ludźmi niż z komputerem.

Twój wynik powinien być dla Ciebie ostrzeżeniem, że zbyt dużo czasu spędzasz w internecie. Zachęcamy Cię do poszukania alternatywnych sposobów spędzania wolnego czasu i poprawienia jakości kontaktów z ludźmi w realnym życiu.

WTF??

No coz troche jestem uzalezniony ale mam to gdzies ;D:D:D

sstwc.jpg

Opublikowano

Odpowiedź

JUPI nie jestem uzależniony ale w takim razie czemu nadal siedzę na necie ? ;pp

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)