Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Broń Perm Za Nx Jaka Najlepsza?

Svardar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam zamiar kupić jakąś broń perm za nx i pytanie brzmi jaka sie przyda na kazdej randze myslalem o Valkirie(czy jakos tak) bo podobno najlepsza ale wy wypowiedzcie sie na ten temat a i napiszcie czy to snajpka/shotgun czy moze cos innego / potrzebuje broni z ktorej bede mogl korzystac na kazdej randze

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Ja polecam G36 - Valkirie,według mnie to jest najlepsza broń w grze :) ( osobiście mam na perma i jestem z niej bardzo zadowolony )

A jeśli jesteś snajperem to polecam L96A1 Arctic Wolf ( potocznie arktyka :) ) ( równierz kupiłem niedawno na perma i nie żałuję :D )

boyka.jpg

Opublikowano

Ja polecam G36 - Valkirie,według mnie to jest najlepsza broń w grze :) ( osobiście mam na perma i jestem z niej bardzo zadowolony )

A jeśli jesteś snajperem to polecam L96A1 Arctic Wolf ( potocznie arktyka :) ) ( równierz kupiłem niedawno na perma i nie żałuję :D )

arctica mam na 30 dni zeby potestowac i powiem ze jest lepsza snajpka a pytanie jaka masz range? i czy na wyzszej randze nadal bedzie sie przdawac valkkyria?

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

ranga nie jest ważna, ważne jest to jak lubisz grac, jeśli rushujesz to jakieś smg ew. AR np. pp-19 mod dużo ammo itp.

deidara2.png

Opublikowano

UP snajperke to ja juz zalatwie ale chodzi mi o taka bron ze jak wbije w baze przeciwnikow zeby zadac sensowne obazenia i walka na pół dystans czyli cos jak valkyrie ma niezly celownik i nawet niezle rani z daleka tylko oczekuje jaka bron najlepiej spelnia te kryteria

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

zapraszam do General Discussion, od tego jest ten dział żeby w nim pisać takie "genialne tematy"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...