Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.

Dopiero co zaczynam grać w rappelz, dlatego zadaję takie pytania.

Mam 14 lvl i 10 j lvl(czy jakoś tak)

Miałem 8k, kupiłem sobie kartę na peta na żółwia(na youtube widziałem taki filmik), to wiedziałem gdzie są.

Idę tam,rzucam spella (jak na filmiku) żółwia (powinno się pokazać serce, a nie było żadnego) i się nie udało.

Próbowałem 3 razy, z kartą żółwia, i ani razu nie pokazało się serce, a karty traciłem.

Zebrałem 8k, i żeby go nie tracić, proszę o poradę, pomoc, w znalezieniu problemu.

Chciałbym złapać panterę, to proszę o podanie DOKŁADNEJ lokacji panter.

2.Skąd mogę wziąć "Konia" i za ile\od jakiego lvl?

3.Za pomoc + (jeśli powiesz również jak go dać ;P)

Opublikowano

zeby zlapac peta kupujesz karte uzywasz skilla oraz musisz zabic tego moba ktorego zeskilowales bo inaczej serce sie rozwali i karta tez. Zeby zlapac pantere musisz miec jej karte ( co niepowinno byc trudne) sa one niedaleko tego miasta poczatkowego ( wyjdz wszystkimi wyjsciamy podejdz troche i znajdziesz) dokladniej lokalizacji ci niedam bo niegram od 2 miesiecy i nieznam na pamiec. Konia kupisz u typa stojacego kolo tych koni jak sie niemyle jest on kolo depo ( tam na gorze)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. zdobądź kartę danego typu potwora

2. znajdź potwora odp. danemu typowi karty

3. rzuć skilla do łapania potwora na cel

4. zabij cel

5. Pamiętaj że nie za każdym razem się uda ale masz duże szanse.

Ad.2 konia można kupić u handlarza tymi zwierzętami w mieście. W początkowej lokalizacji ( wyspa adeptów ) można kupić szarego ornito za 1100 rupi

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

18706.pngmpcubdeflection.png

34477.jpguntitled112gy3.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ad. 1No cóż. Jeśli masz kartę, klikasz na moba np. żółwia i używasz skilla oswajanie bestii ( czy coś w ten deseń). Zabijasz moba i na czacie powinno pisać czy się udało czy nie. Jeśli się udało umieszczasz kartę w szyku bestii(ta opcje znajdziesz na pasku na dole) klikając na kartę dwa razy, i używasz skilla przywołanie bestii.

Pantera to nic innego jak Opudy, które znajdziesz przy wschodnim wyjściu z miasta adeptów.

Ad. 2. Ornito czyli jak to napisałeś kupisz u poszukiwacza przygód, za około 1000 rupli. Ten handlarz jest dostępny w każdym mieście. Potem klikasz na coś w stylu odcisku kopyta dwa razy i jesteś już na ornito.

Ad. 3. Plusa dodasz klikając na zielonym kółku z plusem na moim poście. Z góry dzięki;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem?? Daj +. Nie pomogłem?? Też daj;P