Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciężka Sprawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę najpierw przeczytaj potem odpowiedz

W wakacje poznałem fajną dziewczynę tudzież Klaudia :D, były wzloty i upadki a teraz to jebło porządnie ..;/

Chodzę do klasy z jej cioteczną sis do klasy tudzież Roksana :D z Klaudią juz było bardzo blisko o pytanie o bycie dziewczyną, lecz legło to w gruzach ponieważ powiedziałem do niej "Zamknij mordę"..:( potem jej już coraz bardziej zaczęło na mnie mniej zależeć. Strasznie podjarana była na widok mojego kolegi, czy też takiego innego kolesia -.- Roksanę podrywałem, brałem na ręce i wgl.. pisałem na kartce do niej, że jebie mnie klaudia i wgl. Kartka dostała się w ręce Klaudii i powiedziała, że tego już mi nie wybaczy i żebym dał jej spokój, to napisałem jej, że nadal mi na Tb zależy (i teraz sobie uświadomiłem, że ją kocham) i czy mogę jej udowodnić, że nadal ją kocham to powiedziała, że tak.

I moje pytanie brzmi jak mam jej udowodnić, że ją kocham?

Nie pisać, żebym szedł na samosię bo tam same trolle i wgl. Proszę o sensowne wypowiedzi

Opublikowano

Pomyśl logicznie - Siedzenie tu Ci nie pomoże tutaj mamy samych metinowcuff którzy dziewczynę mieli tylko w grach -.- .

Nie siedź tu tylko idź i walcz o nią to takie trudne? zaproś ją do kina porozmawiaj ! I co tu do myślenia jest? nie uda się trudno .Tylko żebyś znowu nie zdecydował się że Roksana Ci się bardziej podoba ;x.. A jak dokładnie jej udowodnić nie wiem nie znamy jej i nikt w żadnym stopniu nie pomoże .

Dziękuje dobranoc koniec imprezy!

Opublikowano

buahahaha na podstawie tego tekstu można by nakręcić film xD

A tak serio: Zrób tak, by mieć obie i by o sobie nawzajem nie wiedziały...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

obydwie juz się nie nawidzą od 2 dni... ;D poszedłbym do niej ale mieszka 50 min z buta a auto... nie pytaj.. skuter.. nie mam :PP

zaprosiłbym ja gdzieś ale ona nie chce ze mna rozmawiać. Zamówić samolot z napisem Kocham Cię ? Powiedziała mi że nie wybaczy mi już nigdy ale ja wiem że tak nie jest..

Opublikowano

Ty jezeli bys sie do niej przeszedl to by myslala ze zalezy ci na jej tnz . Przebyles taki szmat drogi tylko dla niej moze cos do wejdize do jej łba ;D

Kwiat powinen pomuc :P naprawde xD

30364378.png

Opublikowano

Skoro ci na jednej zależało to po co do drugiej się pchałeś??

Nie sądze ,że ci się uda =d ... Ja na jej miejscu też bym ci nie wybaczył to co powiedziałęś -,-

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Opublikowano

Zdecyduj się na 1 więc... Przeproś, powiedz, że zachowałeś się jak szczeniak przez kumpli/psa/kartofle/żelazko czy coś tam daj kwiatka i przytul xD Powiedz, że zawsze będziesz przy niej itp. itd. popierdol takie głupoty :rolleyes:

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Właśnie daj kwiatka bądź trzy bądź 5... pamiętaj nieparzysta liczba :P

Nie wiem jak wy wiekowi ale i staruchom czasem na kreskówkę do kina wypada iść, przy okazji się pośmiejecie rozluźni to trochę atmosferę tylko najpierw ona musi chcieć się spotkać. Weź ją na "Jak ukraść księżyc" (musze się na to wybrać).

Sprawa w twoich rękach, najważniejsze to mieć dobra gadkę i zachować spokój, myśleć logicznie! Zanim coś powiesz pomysł co to może zmienić.

Powodzenia! ;)

k,NDA4NzYzNzgsNzU5NjA1,f,nevermore-logo.jpg

+Daj -

^^

Opublikowano

Chłopie wal prosto z mostu, że chcesz trójkącik, bo na to wskazuje. Dla każdej po róży... gumce to zrozumieją czego chcesz.

1644b8636667.png

Opublikowano

Jedyna jest ta Klaudia na której mi zalezy, Roksana to przyjaciółka i z nią nie chce być, wszystko spieprzyłem zachowaniem, słownictwem... dzięki za rady, myślę, że to jeszcze nie koniec, kiedyś jeszcze napisze w tym temacie jak mod nie zamknie jak mi poszło.. :]

Opublikowano

Po tym co napisałeś mogę śmiało stwierdzić iż jesteś człekiem niezrównoważonym :)

Najpierw zalezy ci na klaudii potem mówisz że zamknęła morde zarywasz do drugiej i mowisz ze masz w dupie klaudie. Jednak na klaudi xci zalezy...

Koleś.. jak możesz wgl traktować tak dziewczyny.

Zastanów się kogo i co chcesz. Kłamiesz jedną i drugą po to aby je zdobyć. Zastanów się porządnie.

to że jesteś człowiekiem niezrównoważonym ma ci dać porządnego kopa i masz czas na przemyślenie o którą bedziesz się wszelkimi sposobami starał! ;] Potem się staraj

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Idz do niej o godzinie 2 w nocy , zacznij krzyczeć jej imię i zaśpiewaj piosenke ułożoną przez ciebie :)Pomoże na pewno

Opublikowano

wiem jestem człowiekiem niezrównoważonym, nie napisałem, że na roksanie mi zalezy ale ją podrywam 4fun a raczej podrywałem

@MrThomson nad tym się jeszcze nie zastanawiałem ;) raczej samolot z napisem, kwiaty dostarczyć czy cos:P

Opublikowano

a ja podzielam zdanie JoaquinPhoenixa, ale skoro już ma byc jakaś rada, to może wyślij smsa na 4fun TV czy macie jeszcze szanse xD . A tak na serio powiedz to co upy+ to że zrobisz dla niej wszystko(niech to sprawdzi) :)

deidara2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...