Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przejdę odrazu do rzeczy . Jakieś 2 miesiące temu grałem w rusro , zrobiłem sobie przerwę , ale dziś postanowiłem wrócić . Okazuje się że działają tylko moje 2 konta , a miałem 4 ( Do wszystkich miałem takie samo hasło ) , a tamte dwa są w bazie , ale coś hasło nie działa , a przecież mam do wszystkich takie samo ( oczywiście pamiętam wszystko , sa itd) . Zależy mi na tych kontach bo tam miałem różne soxy ;/ . Teraz pytanie do Was czy jest jakaś możliwość odzyskania ich ? . Próbowałem już robić nowe konto na tych ID , ale pisze że w użyciu , więc nie wiem co się stało , a na pewno nikt na nich nie gra bo są w gildii .

Opublikowano

Ostatnio na rusro dzieją się dziwne rzeczy, ludzie skarżą się, że z ich kont znikają wszelkie wartościowe przedmioty, np. soxy, gold.

To jest ukryta treść, proszę

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ale mi tak jakby ktoś pw zmienił , a w gildii swojej dalej te chary mam , więc bardzo dziwne . Powiem w skrócie 2 chary są normalnie (2 konta) , natomiast następne 2 po prostu jakby ktoś pw zmienił . Czy istnieje możliwość zmiany pw bez logowania sie , tak jak na isro ?

@@ Edit

Próbowałem wbić zalogowac sie na rusro (strona) i wyskakuje

Имя albo hasło wprowadzone niepoprawnie. Для przywrócenie hasła wprowadźcie е-мейл adres, na który zarejestrowana Ваша учетная zapisywanie Адрес е-мейл: Запросить hasło На główną stanicę

Tłumaczenie by Translator .

Dziwne to wszystko jest , szkoda bo tam miałem naprawde wartościowe rzeczy ...

Opublikowano

napisz do supportu na silkroad.ru . Pytasz, jak? Translate polski na ruski, i im to wklej na forum. Moze pomogą:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano
Translate polski na ruski, i im to wklej na forum. Moze pomogą:)

Po angielsku również Ci odpowiedzą, translator jest niestety dość chujowy lub jak kto woli słaby, więc mogą zajść utrudnienia "w pracy". Dlatego też możesz napisać w angielskim języku.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...