Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Soldiers Mod (Co To)?

Piecikq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dodaje tak jakby super moce, jeśli dodrze pamiętam, to wypada tak jak skrzynki, tyle że rzadziej

dodaje Hp, ammo, większy dmg itp.

Opublikowano

Larent miales do polowy racje

tak wypadaja skrzynie ale z nich mozna wylosowac takiejakby przemiany(ze zmieniasz sie w) super szpiega z spy hunt, zombiaka z quarentine albo dostajesz wiecej AP (czyli jestes super tankiem)

i nie wiem co trzeba zrobic by to wlaczyc albo jak nie ma u nas to kiedy bedzie bo to zawaliscie wyglada :D

Misiek- skoro u nas tego nie ma to po co wogule jest ta opcja (ale niedostepna)

Opublikowano

@up

ta opcja jest, bo to znak, że najprawdopodobniej wejdzie w następnym patchu i nexon chce byc już przygotowany

deidara2.png

Opublikowano

Larent miales do polowy racje

tak wypadaja skrzynie ale z nich mozna wylosowac takiejakby przemiany(ze zmieniasz sie w) super szpiega z spy hunt, zombiaka z quarentine albo dostajesz wiecej AP (czyli jestes super tankiem)

i nie wiem co trzeba zrobic by to wlaczyc albo jak nie ma u nas to kiedy bedzie bo to zawaliscie wyglada :D

Misiek- skoro u nas tego nie ma to po co wogule jest ta opcja (ale niedostepna)

no to może, nie interesował mnie ten filmik zbytnio, bo i tak nie grał bym z tą opcją włączoną, preferuję realistkę.

bo nexon tak robi daje sporo dużo wcześniej żebyśmy sie domyślali co to jest ;)

Opublikowano

Lenart to jest zwykly dowod ze nasz nexon kopiuje i kopiuje z us nie wprowadzajac

ale ja to wiem ;) np jak robiliśmy z Enzilem spolszczenie to spotkaliśmy się z rzeczami które były jakieś 2-3 patche potem i się domyślaliśmy co to miało być ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...