Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Speedhack W Opera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wlaczam cheat engine biore komputerek wybieram opere klikam ''Enable speedhack'' i biore wartosc na 500,0 noi racja opera szybko chodzi (chodzi o sciaganie plikow) lecz predkosc pobierania spada do 0,4kb/s a zawsze mam +500 kb/s sciagania wiec nie rozumiem jak cheat engine wplywa na predkosc sciagania plikow w moim internecie bo takto jak by byla predkosc 500kb/s i speedhack to gry po 5 gb sciagaly by mi sie w 10 min :) Pozdro prosze o szybka odpowiedz!

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

odpowiedz na co ? na cud ??

CE nie przyspieszy internetu ani ściągania a już tymbardziej działania programu bo to jest NIEMOŻLIWE !!!

człowieku pomyśl czasem dwa razy nim zadasz na prawde głupie pytanie czy problem do rozwiązania

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Aha czyli juz rozumiem jak wlacze CE i w komputerku wybiore Opere to wtedy niby sie szybko bd sciagac ale z mala predkoscia a jak wolno to z szybka Tak?

1318193140-U391680.png

Opublikowano

Boże...

Speedhack przyśpiesza działanie aplikacji, np. gier, przyśpiesza tylko wizualizacje, nie przyśpieszy ci internetu, czy ty zwariowałeś? tak samo ci się sciągnie plik bez speed hacka, jak z speed hackiem na maxa.

Opublikowano

Dowiedz się jak działa internet a nie grasz w metina bezużytecznie

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

w METINA gram okazyjnie ;> Gram w Cs 1.6 . Po co mam sie dowiadywac o internecie skoro MPCforum zrobi to za mnie<lol2> :D Tylko sie pytam ;d

1318193140-U391680.png

Opublikowano

Z takim podejściem do niczego nie dojdziesz

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...