Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ma ktoś pokaz slajdów o matematyce ???

może to być o byle czym byle by to była matematyka np : pole długość okręgu, liczba pi, i wiele innych

Jeśli ktoś ma prosił bym go by sie tym podzielił . Szukałem na sciaga.pl i nic nie mogłem znaleść

HAHAHAHAHA i co admin cieszysz się że dałeś kolejne 20% za sygnature chcesz to zbanuj mam to w du*** zrobie new acc
Opublikowano

no ale taki na 5 to nie w 10 min a jak taki kozak to zrób xD

HAHAHAHAHA i co admin cieszysz się że dałeś kolejne 20% za sygnature chcesz to zbanuj mam to w du*** zrobie new acc
Opublikowano

OMG...To nie jest forum typu dla leniwych...Kiedyś pisałeś jak zrobić stronę,która będzie ,,kraść passy''.Teraz chcesz wyzyskać ludzi aby ci zrobili jakąś prace na 5 bo cały rok się nie uczyłeś i masz same banie?Tutaj można się podzielić zadaniem,którego się nie rozumie a włączyć program albo w google wpisać parę literek to chyba nie jest takie trudne...no chyba,że hmmm jeszcze nie nabyłeś skilla google.pl -.-

Opublikowano
OMG...To nie jest forum typu dla leniwych...Kiedyś pisałeś jak zrobić stronę,która będzie ,,kraść passy''.Teraz chcesz wyzyskać ludzi aby ci zrobili jakąś prace na 5 bo cały rok się nie uczyłeś i masz same banie?Tutaj można się podzielić zadaniem,którego się nie rozumie a włączyć program albo w google wpisać parę literek to chyba nie jest takie trudne...no chyba,że hmmm jeszcze nie nabyłeś skilla google.pl -.-

zal mi cię człowieku czy ja się pytam o twoją opinie ??? więc zamknij r** i się nie odzywaj nie na temat .

po 1 godz sam zrobiłem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...