Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Paysafecard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam.chce kupic premke silver lub gold ta oto karta.i teraz moje pytanie.

idac do sklepu za ile mam kupic ta oto karte tak aby starczylo mi na silvera lub golda.

pozdrawiam beda + za pomoc

Edytowane przez cubaza47891374
Opublikowano (edytowane)

demonic dzieki masz + i 5

@edit

jeszcze jedno pytanie czy starczy mi ta karta za 50 zl na kupno golda z marketplace?

Edytowane przez cubaza47891374
Opublikowano

LOOL co za tepy czlowiek z ciebie 0___0 na playspanie ci sie lepiej oplaca -.-' kupujesz paysafecarda robisz konto na playspanie..... dostajesz 100 punktow..... czyli 1$ mniej + znizka = -10% ceny mniej, wiec jesli chcesz golda na 30 dni normalnie z warrocka zaplacisz okolo 45.50 a z playspana jesli cene obnizysz z 14,95$ na 13.95$ to juz o 3 zeta masz wiecej na paysafecardzie.... w dodatku ze znizka osiagniesz cene 12.65$ wiec zaoszczedzisz 2,3$ czyli okolo 7 zlotych.... wiec zaplacisz gdzies 38-39 zlotych. Zostaje ci jeszcze 10 zlotych.... a wiec? gdzie bardziej sie oplaca??? za te 1- zlotych spokojnie kupisz 3 premki na 3 dni ;d albo jak kupisz nastepna np za 20 zlotych to sobie z tamtego dodasz te 10 ... (chyba sie to laczy) osobiscie nie moge u mnie w kiosku kupic paysafe cardu bo sprzedawca jest ulomny i sie upiera, ze nie ma tego w terminalu a jak mu pokazalem to gada ze sie nie da wydrukowac (ahhahahha smiech na sali xD bo nawet nie sprobowal )

aaa i jak chcesz kupic z marketplace to spokojnie na golda ci starczy i reszta zostanie ale radze ci zakupic przez playspana... sa wiarygodni... ostatnio podliczylo mi oplate z fona 50 zlotych a punktow nie dali ale po porozmawianiu z supporterem oddali mi 731 UP noo to nie w cenie tych 50 zlotych ale zawsze cos ;)

Opublikowano

LOOL co za tepy czlowiek z ciebie 0___0 na playspanie ci sie lepiej oplaca -.-' kupujesz paysafecarda robisz konto na playspanie..... dostajesz 100 punktow..... czyli 1$ mniej + znizka = -10% ceny mniej, wiec jesli chcesz golda na 30 dni normalnie z warrocka zaplacisz okolo 45.50 a z playspana jesli cene obnizysz z 14,95$ na 13.95$ to juz o 3 zeta masz wiecej na paysafecardzie.... w dodatku ze znizka osiagniesz cene 12.65$ wiec zaoszczedzisz 2,3$ czyli okolo 7 zlotych.... wiec zaplacisz gdzies 38-39 zlotych. Zostaje ci jeszcze 10 zlotych.... a wiec? gdzie bardziej sie oplaca??? za te 1- zlotych spokojnie kupisz 3 premki na 3 dni ;d albo jak kupisz nastepna np za 20 zlotych to sobie z tamtego dodasz te 10 ... (chyba sie to laczy) osobiscie nie moge u mnie w kiosku kupic paysafe cardu bo sprzedawca jest ulomny i sie upiera, ze nie ma tego w terminalu a jak mu pokazalem to gada ze sie nie da wydrukowac (ahhahahha smiech na sali xD bo nawet nie sprobowal )

aaa i jak chcesz kupic z marketplace to spokojnie na golda ci starczy i reszta zostanie ale radze ci zakupic przez playspana... sa wiarygodni... ostatnio podliczylo mi oplate z fona 50 zlotych a punktow nie dali ale po porozmawianiu z supporterem oddali mi 731 UP noo to nie w cenie tych 50 zlotych ale zawsze cos ;)

I tak może byc ! Bo niewszyscy mają podpisaną umowe na sprzedaż tych kart.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie kupuj na MarketPlace lepiej zrób konto na PlaySpan ( dostaniesz + 100 p. )

tam jest taniej a Na Market Jest chyba pare % więcej zabierają :)

Opłaca się

bo jest

Na play spanie

-15% do zapłaty

I jeszcze

- 1$ ( 3,70 PLN )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...