Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Pies Może Być Pijany?

ArthLord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie jak myślicie pies może być pijany? xD dzisiaj tata dla jaj dał psu (yorkowi) 2 łyżki wódeczki ^^ chyba nie będzie ale .. może jesteście innego zdania

Opublikowano

Po dwóch łyżkach napewno nie , ale jakby ze szklanke wypił to już bardziej prawdopodobne

To dla małego psa była by raczej dawka śmiertelna

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Witam jak w temacie jak myślicie pies może być pijany? xD dzisiaj tata dla jaj dał psu (yorkowi) 2 łyżki wódeczki ^^ chyba nie będzie ale .. może jesteście innego zdania

Jesteś popierdolony na czele z tatusiem.

Yorki mają słabą wątrobe, mało rzeczy trawią- a za tym dużo im szkodzi.

Jak ci zdechnie pies w wieku 8 lat to się nie zdziw.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

1) Psa można upić / naćpać.

2) Nie 2 łyżeczki to za mało.

3) Wcale nie dawka śmiertelna.

4) yyy nie upijajcie swoich psów.

5) pies też może się od tego uzależnić

6) B)

f.png

Opublikowano

Fifolski skąd wiesz ? xD

nie wiem, nie próbowałem, nie jestem aż taki pojebany ...

Opublikowano

Owszem można upić psa... pamiętam jak miałem u siebie w domu wyprawiane imieniny wszyscy poszli na fajki a pies z trunkami został sam w pokoju ;) przychodzę patrze a w szklankach po drinkach czysto (to był kundel, 1 rok) po godzinie pies był sztywny i zleciał po pijaku z narożnika ;) efekt? : spał jak zabity...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Aaaa no kolega ma takiego jamnika i jak jego tata otwierał browara to musiał mu odlewać do miseczki bo pies miał argumenty w postaci : patrzenia wzrokiem kota ze shreka, warczenia, gryzienia miski :P Kiedy my z kumplem dorośliśmy do wieku w którym mogliśmy pić u niego browary psu trzeba było odlać należne. Od prawie roku mają nowego i ten jest abstynentem.

Pies to też ssak - organizm działa podobnie do naszego. Narkotyki są często stosowane w walkach psów a post @upa pokazuje że futrzak też lubi sobie dać w palnik.

f.png

Legenda
Opublikowano

Tutaj macie przykład pijaczka :

http://www.joemonster.org/filmy/14314/Pies_biegnacy_we_snie

Moim zdaniem alkohol działa na wszystko więc i twój york może być pijany.

Opublikowano

Aaaa no kolega ma takiego jamnika i jak jego tata otwierał browara to musiał mu odlewać do miseczki bo pies miał argumenty w postaci : patrzenia wzrokiem kota ze shreka, warczenia, gryzienia miski :P Kiedy my z kumplem dorośliśmy do wieku w którym mogliśmy pić u niego browary psu trzeba było odlać należne. Od prawie roku mają nowego i ten jest abstynentem.

Pies to też ssak - organizm działa podobnie do naszego. Narkotyki są często stosowane w walkach psów a post @upa pokazuje że futrzak też lubi sobie dać w palnik.

hah xD kumpel teraz nie będzie musiał pić do lustra xD

Mam w domu alkoholika, mój pies pija jak pojebany

omg xD nowa era problemów rodzinnych xD

Opublikowano

1) Psa można upić / naćpać.

2) Nie 2 łyżeczki to za mało.

3) Wcale nie dawka śmiertelna.

4) yyy nie upijajcie swoich psów.

5) pies też może się od tego uzależnić

6) B)

3) Ale przecież jest o wiele lżejszy, to alkohol chyba na niego bardziej działa?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Pijany w/g większość to chodzenie co 1 metr i gleba. W przypadku psa ja myślę że to zadziała tak jak tabletka uspokajająca/paraliżująca - pies nic nie zrobi i raczej będzie spać lub leżeć.

WIELKI RELOAD USERA XXSYRIUSZXX

DAWAJ MINUSY BIJEMY DO 2K !!!!

NAWET ZA NIC PROSZE !!!

Opublikowano

Ja pamiętam że gdy miałem kilka lat ( 6-10 ) i nasrane we łbie , dałem mojemu psu ( pinczer miniaturowy , jak ktoś nie wie , to powiem że miał może 30 cm jak nie mniej , i 3 lata . ) całe piwko . a że był smakoszem , to je wypił , a później tak chodził jakby naćpany , raz się nawet o swoją łape wyjebał xDD A na drugi dzie zastałem go całego obrzyganego :F Kto nie chce niech nie wierzy ...

Opublikowano

Sam mam jak znam życie pasuje tylko 1 wersja :

1. Będziesz wycierał żygi z całego domu

on kiełbasy z grilla nawet może żygac - ten pies to maskotka a nie kolega do upijania

Opublikowano

Qerino nie wrzucaj pojebie ;] po 2. nic z tego co napisaliście się nie wydarzyło pozatym nie podałęm dokładnego składu napoju ;] to był drink z Soku i wódki ;] więc.. ani nie rzygał ani nic a ma ok. 5 lat nie wiem bo go znalazłem ;)

Opublikowano

Masa ma spore znaczenie - zgadzam się. Ale alkohol jest trawiony ! Przez psa też. Żołądek psa jest sprawniejszy. Tutaj bym polemizował bo są ludzie którzy po kieliszku mają bombe a jest taki co ćwiare walnie i ma 0,00 we krwi. Zabić go nie zabije ale masz racje - zatruć się może.

f.png

Opublikowano

Mój wujek dał kiedyś mojemu psowi łyka piwa i tyle :)

I nie mogła wsiąść potem do samochodu :P

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...