Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki polecacie program do ściągania plików?

Poszukuję jakiś dobry, wymogi:

-Możliwość zatrzymania ściągania i ponowne aktywowane po włączeniu windows.

-Zgodny z windows XP Home Edition

-Rezerwujący cały transfer

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

JDownloader, automatyczne ściąganie plików ze schowka (Ctrl +c), możesz ściągać np. z youtube w różnych jakościach, oddzielnie dźwięk lub film, również dobry klient do rapidshare więc polecam ;]

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Użyuwałem JDownloader ale strasznie muli - tutaj macie też ważną lekcję by nie uczyć się programowania w java :D Po dłuższym czasie czekanie aż się włączy przestało mnie bawić, program do takich rzeczy ma być prosty. Najbliższy mojemu ideałowi jest Download Express - poprawił bym w nim kilka rzeczy ale to były by same drobnostki.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Program ma bardzo mały wpływ na prędkość pobierania, liczy się to, jakie masz łącze. Nie łudźcie się że ze 120 zrobi się wam 200kb bo to gówno prawda.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

• Dodaj nową pozycję...