Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] H-Rp

Blayd3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiegoś czasu gram na serwerze, h-rp.co. Jest to spewnością najlepszy serwer Role Play, w Polsce może i nawet na świecie, no ale to nie ważne przejdźmy do rzeczy, jak myślicie [może nawet macie], są jakiekolwiek cheaty na ten serwer, których nie wykrywa ich Anty Cheat? Jakieś bugi na kasę? Przedmioty?. A może nawet takich cheatów nie ma? Wypowiedzcie się.

Opublikowano

Jedyne czuty do sa mp to właśnie wersję programu s0beit ale na serwerach głównie ich anticheat wykrywa jeśli komuś nagle przybędzie kasy lub jakiejś broni , niestety tylko wykrywalny s0beit .

Nie zaszkodzi jak d acie plusika :)

Opublikowano

Leci + Chociaż o s0bku wiem od dawna :). Mi tutaj chodzi o całkiem coś nowego.. być może nawet o coś czego nie ma:P no nic, dyskusja trwa dalej:) Dodam jeszcze że s0beit jest pospolity ale to nie jedyny działający cheat, Voglez mod też działa - a przynajmniej działał na starym sampie nie wiem jak jest na r3.

Opublikowano

wątpie żeby działał jakiś cheat. Ostatnio chyba rok temu jak próbowałem to kase dodało ale po prze logowaniu się już jej nie było.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Lipa lipa, chyba trzeba będzie się sprawiedliwie dorobić:) hehe. Jak dowiem się czegoś o takich cheatach to na pewno się odezwę jeszcze ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...