Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obawa O Utrate Konta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio zbanowali mi konto , dokładnie bota ktory dropi medale na małpkach .Więc postanowiłem jak najszybciej zalozyc drugie , ale co sie okazało serwer jest juz zamkniety i teraz dwa pytania do was :

2. Czy jesli mam ten sam meil na buffie i na głownej postaci i zmienie e-mail na tym koncie z buffem zeby stworzyc tam drugiego dropka to jesli dostane bana po zmianie meila zbanuja mi tylko buffa ( moze troche nie jasno sory )

NP. na buffie i na glownej jest e-mail ( [email protected] ) a potem zaczne bocic na buffie ze zeminionym juz meilem ( [email protected] ) to nie dostane bana na głowna postac ?

Temat już był ale nie otrzymałem 100%-owej odpowiedzi konto ma 65 lvl wiec troche zal bylo by go zmarnowac :/

Dzisiaj zostal zmieniony e-mail . Czy oni wykryją jakies powiazania z tym pierwszy meilem ?

A moze sciagnac sobie mod kamera i latac na funckji ghost zmniejszy to szanse na dostanie bana ?

Przy okazji jak 1 lvl moze dostac sie do doliny ??

Pozdrawiam

Zbieram +

Opublikowano

Mała szansa na bana bo ja mam z 6 kont na tym samym e-mailu w tym woja 66 i ciągle handluje nimi i bana nie mam a rb tak już od 2 miesięcy.

Opublikowano

Up ja tez mam woja ale 40 lvl i 5 kont na tym 1 emailu i mnie ani razu nie zbanowali 1 konto okradli ale to szczegół bo chyba miałem keyloggera trudno sie mówi;p

Pozdrawiam Rones

Zbieram - :)58095667.jpg

Opublikowano

Ja już dostałem 2 razy bana chociaż wszystkie konta mam na tym samym e-mailu więc dostajesz tylko bana na 1 postać ^^ ( przynajmniej teraz ) Dokładniej bana dostałem pare dni temu z 4,5 za FB :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...