Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki Do 200Zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Zamierzam kupić słuchawki głównie do gier do 200złotych.Chcałbym aby te słuchawki tez były głośne, tak zebym mógł słuchać Głośno muzyki.

Co mówicie na te

http://allegro.pl/sluchawki-creative-fatality-gaming-etui-24m-gw-i1211826056.html

http://allegro.pl/sluchawki-logitech-clearchat-pro-usb-fv-gw12mies-i1219049959.html

http://allegro.pl/sluchawki-nauszne-koss-ur40-ur-40-f-vat-sklep-i1217428982.html

http://allegro.pl/sluchawki-creative-aurvana-live-super-jakosc-w-wa-i1212159722.html Ewentualnie te, ale nie mają micro :/.

Co na to mówicie?Może polecacie cos lepszego?

I tak zamierzam kupic słuchawki w media markcie, najlepiej z micro więc cena będzie droższa niz na allegro.

PS. ma ktoś pojęcie ile te słuchawki mogą kosztować w mdia markcie albo innym markecie?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o ten mikrofon,to wolałbym lepsze słuchawki bez mikrofonu i mikrofon stojący za 20 zeta.Bo gadam duzo z kolegami na skype,ale juz wole miec te lepsze słuchawki ale zeby byly dobre i głośne,bo ostatnio kupilem za 80 zeta i są takie zjebane ze to porażka.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Polecam jakieś steelseries, fatality albo gamecomy.

Btw, będziesz tylko słuchał muzyki czy grał też w gry?

Aha, nie przeczytałem opisu.

Z tego co mi wiadomo to dobrym wyjściem jest Koss Ur 40 + mikro zalmana.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Głównie to ja będe grał a nie słuchał muzyki,ale wlasnie tak jak juz napisałem chciałbym GŁOSNE słuchawki tak zebym mógł i grac i słuchać muzyki głośno!!.sry za capsa.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Oooo to zaraz Ci sypne czymś.

Na takią odpowiedź czekałem :D

To jest ukryta treść, proszę

Najlepsze słuchawki w tym przedziale cenowym. Idealne do gier i muzyki. Jeżeli się postarasz to znajdziesz takie za 170 zł.

Z Reloopa w tym przedziale cenowym nic Ci nie polece. 10-tki kosztują ponad 200zł a 2350 są "za słabe" jak na taki przedział cenowy.

Co do Senków - tutaj też nie mam nic godnego polecenia. 202 mają za mocny bass, 201 to odpowiednik 2350 - 2 low.

Na Kossach się nie znam. Może ktos bardziej oblatany w słuchawkach do gier pokaże Ci fajny model.

Jeżeli chcesz coś do 200 zł to z całego serca polecam te soniaczki. Starczą Ci na długi czas, są wytrzymałe, bardzo wyważone akustycznie i WYGODNE. To system zamknięty i dynamiczny. Jak wiadomo sedno takich słuchawek to ciśnienie i izolacja. Teoretycznie nie graja głośno np. jeżeli położysz je obok innych otwartych słychafonów. Różnice poczujesz dopiero po założeniu ich na uszy. Wtedy zobaczysz co to znaczy GŁOŚNA muzyka, z dobrym bassem + nie będziesz słyszał nic oprócz dźwięku ze słuchawek dzięki izolacji + nikt z zewnątrz nie będzie za bardzo słyszał czego Ty słuchasz.

Mam nadzieje że troszkę rozjaśniłem Ci sprawe.

f.png

Opublikowano

Oooo to zaraz Ci sypne czymś.

Na takią odpowiedź czekałem :D

To jest ukryta treść, proszę

Najlepsze słuchawki w tym przedziale cenowym. Idealne do gier i muzyki. Jeżeli się postarasz to znajdziesz takie za 170 zł.

Z Reloopa w tym przedziale cenowym nic Ci nie polece. 10-tki kosztują ponad 200zł a 2350 są "za słabe" jak na taki przedział cenowy.

Co do Senków - tutaj też nie mam nic godnego polecenia. 202 mają za mocny bass, 201 to odpowiednik 2350 - 2 low.

Na Kossach się nie znam. Może ktos bardziej oblatany w słuchawkach do gier pokaże Ci fajny model.

Jeżeli chcesz coś do 200 zł to z całego serca polecam te soniaczki. Starczą Ci na długi czas, są wytrzymałe, bardzo wyważone akustycznie i WYGODNE. To system zamknięty i dynamiczny. Jak wiadomo sedno takich słuchawek to ciśnienie i izolacja. Teoretycznie nie graja głośno np. jeżeli położysz je obok innych otwartych słychafonów. Różnice poczujesz dopiero po założeniu ich na uszy. Wtedy zobaczysz co to znaczy GŁOŚNA muzyka, z dobrym bassem + nie będziesz słyszał nic oprócz dźwięku ze słuchawek dzięki izolacji + nikt z zewnątrz nie będzie za bardzo słyszał czego Ty słuchasz.

Mam nadzieje że troszkę rozjaśniłem Ci sprawe.

jedyny normalny człowiek na tym forum który się zna na słuchawkach.

1285279961299.gif