Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa strona z hackami do Kala i nie tylko - Nabor na moderatorów

fifazzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie zrobcie cos z tym forum bo dzial kala schodzi na psy... naprawde ja to zrobilem tylko dla tego zeby admini zainteresowali sie tym dzialem.... niech mi zbanuja konto jest nic nie warte...

Opublikowano

nie nosz kurwa (sorki za wyrazenie) ale potrzebujemy moda jak najszybciej !!

NIECH KAZDY KTO TO PRZECZYTA WYSLE REPORTA DO ADMINA O PRZYDZIELENIE MODA !!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Zawsze trafi się jakiś kretyn który nie potrafi przeczytać regulaminu...

Gość zbiera adminów bo w ogóle postów na forum nie ma... stara się znaleźć naiwnych co mu forum rozkręcą.

sign.png
Opublikowano

;*

jak jakis ulom albo makin bedzie na gg to sprzatnie ten topik i inne popierdolone spamerskie topiki

DzikÓs(Vild, PiPr): Suxujesz

Wojtasek: Ssiesz =o

Mateq: Ssasz. ;>

Simpson: Zasysaszzzzzz

Chcesz ssać razem z nami? Wstaw pracę na mpc i zostaniesz ogłoszony zasysaczem!

Opublikowano

Ludzie zrobcie cos z tym forum bo dzial kala schodzi na psy... naprawde ja to zrobilem tylko dla tego zeby admini zainteresowali sie tym dzialem.... niech mi zbanuja konto jest nic nie warte...

Opublikowano

ehh niby 16 lat ma a inteligencją nie grzeszy (może zrozumie aluzję)... raport już poszedł może jakiś admin się tym zainteresuje.

btw zanim następnym razem zrobisz z siebie głąba polecałbym zainteresować się i sprawdzić jak pisze się jedno z powyższych słów, domyśl się o które chodzi bo cytować nie mam zamiaru.

sign.png
Opublikowano

YourFear to byly tylko moje karkolomne proby zrobienia czegos przez adminow... nie interesuja sie nawet naszym dzialem a chcial bym zeby wstal na nogi to forum zalozyl moj kumpel nawet sie tam nie zarejestrowalem... Wszystko co chce jest na MPC

Opublikowano

Świetny sposób na zwrócenie na siebie uwagi. Gratuluję. Prawdopodobnie więcej by dało napisanie do jakiegoś admina, a tak to pewnie i tak się nikt tym nie zajmie i dodałeś kolejny bezsensowny temat, który zaśmieca nasze forum.

Mariuszw13.png
Opublikowano

myslicie, ze admini sie tym interesuja ? gretz.. Kokosz i inne naby siedza w MU i maja innych w dupie

ew. Makin.. ale on tez tylko tibia (rox kox plox)

DzikÓs(Vild, PiPr): Suxujesz

Wojtasek: Ssiesz =o

Mateq: Ssasz. ;>

Simpson: Zasysaszzzzzz

Chcesz ssać razem z nami? Wstaw pracę na mpc i zostaniesz ogłoszony zasysaczem!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

spojrz na date.. tam jest wiecej n00bstwa niz u nas.. tuty pokopiowane z epvp i jakis pr0 3m0 ziom sie obrazil, ze przerobilem tuty..

• Dodaj nową pozycję...