Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc Runtime Error

bielka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem

http://img690.imageshack.us/img690/9834/obrazekrv.jpg

Problem pojawia się gdy próbuje odpalić silka przez SRO_client.exe ponieważ tylko w taki sposób działa db-bot.

Nie zauważyłem żeby ktoś zakładał temat z podobnym problem więc ja go założyłem. Instalowałem juz

Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86)

Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86)

i nic nie pomoglo, pomyslalem ze może gdyby ktoś podesłał mi swojego dzialajacego SRO_client'a

to może by pomogło.

Zaznaczam z mam Windows 7.

Opublikowano

A normalnie jak odpalasz silka to ci działa??

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

A normalnie jak odpalasz silka to ci działa??

Tak jest, gdy odpalam silka normlanie przez launchera to wszystko jest ok, dopiero gdy probuje go odpalic przez SRO_clienta tak jak przy db-bocie to wyskakuje ten error. Zaznaczam ze gdy robie reinstala to wtedy pojawia mi sie ten komunikat jak gdybym chcial odaplic silka z globala przez SRO_clienta.exe czyli ze "please execute..." Wtedy biore SRO_clienta.exe od kolegi ktory moze normalnie odpalic zszc przez SRO_clienta.exe i wyskakuje mi ow blad.

Opublikowano

to wez zrob privat_server_loader zamiat SRO_Clienta w bocie ;P moze cos zmieni ale nie jestem pewny bo loader odpala przez SRO_Client ale moze bledu nie bedzie

Poprostu wypakuj Privat_server_loader do folderu z gra i botem tam gdzie wybierzasz SRO_Client go nie bedzie pokazango musisz wpisac tam w nazwie privat_server.... i juz bedziesz widzial loadera w liscie wybierz go i daj start game odznacz english patch i division 1 zostaw wpisz pasy jak chcesz

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

to wez zrob privat_server_loader zamiat SRO_Clienta w bocie ;P moze cos zmieni ale nie jestem pewny bo loader odpala przez SRO_Client ale moze bledu nie bedzie

Poprostu wypakuj Privat_server_loader do folderu z gra i botem tam gdzie wybierzasz SRO_Client go nie bedzie pokazango musisz wpisac tam w nazwie privat_server.... i juz bedziesz widzial loadera w liscie wybierz go i daj start game odznacz english patch i division 1 zostaw wpisz pasy jak chcesz

Pomysł prawie że genialny, sprawdzę tylko czy podziała i jeżeli tak (miejmy nadzieje) to leci podziękowanie ;)

Opublikowano

jak nie bedzie dzialac zrobie ci upload mojego SRO_Client ktory dziala ;P

A wlasnie popróbuj cos jeszcze w zgodnosciach ;d

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Jednak błogi czas nie potrwal zbyt dlugo i niestety wystapil nowy bład.

obrazeks.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Wystepuje on wtedy gdy lacze sie do gry przez loadera, zaloguje sie i wybiore postac, wtedy blad wyskakuje i bot przestaje czytac gre.

Blad ten wystepuje tez gdy nie zaloguje sie i wylacze panel do wpisywania hasla i loginu.

Odswiezam stary topic zeby nie zakladac nowego, plz pomocy !

Opublikowano

od nowa silka wypakuj i loadera tez to mialem hmm nie podmienialem zadnych clientow itp to nie bylo tego

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

od nowa silka wypakuj i loadera tez to mialem hmm nie podmienialem zadnych clientow itp to nie bylo tego

Wypakowywalem silka, ale loadera od nowa nie, sprobuje uzyc twojego sposobu, dzieki za odp.

Opublikowano

Kolejne kłopoty z botem.

Wszystkie powyższe błędy zostały rozwiązane, jednak teraz dręczy mnie inny.

Zamiast sro_clienta używam w bocie loadera, i gdy juz sie podlacze do gry i wbije na postac to do momentu az pasek wczytywania postaci dojdzie do konca w bocie przestaje czytac gre i "Start Game" znowu jest podswietlone, czyli pokazuje tka jak bym nie mial wlaczonego silka.

Mam wlaczone proxy, firewall wylaczony, gg wylaczone, przepakowywalem, uzywalem innych loaderow i bot dziala tylko na lolkopowym. Jezeli ktos zna rade na moje problemy to prosze o odpowiedz.

Opublikowano

Podbijam, nadal nie mam pojecia co zrobic ;p.

Gdyby ktos mogl, to niech wrzuci medipa.pk2, sro_clienta i silkroad.exe wymagane do dzialania bota na patchu 1.681

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...