Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja} Candy Longju

p4w6i4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisalem ten temat poniewaz serwer istnieje juz dluzszy czas tutaj podaje wam link do tematu z rejestracja

http://www.mpcforum.pl/topic/187550-tutorialit-new-private-server-candylongju/

a zarazem zadaje pytanie po co sa takie literki ktore dropia z potworkow z 113 lvl na tej mapie na ktora wchodzi sie kolo kowala

http://img707.imageshack.us/i/xddbv.png/

i w tym temacie mozecie pisac wszystkie ciekawoski z serwera

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Słuchajcie, mam pytanie, o co chodzi z misją z ossidianami ? Zebrałem 100 (tyle ile trzeba), i dostałem jakiś papierek za to. Bonów takich jak 4khp i cos tam jeszcze nie mam. Gdzie zanieść ten papierek? (dokładnie corno di pricipe oscuro)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a skoro mówimy o ulepszanie to mam takie pytanie

jesli np; mam magiczny metal to gdy ulepsze nie trace itemka ale nie spada o lvl mniej ale jak jest z tym podrecznikiem kowala? no poprostu mozna jakos ulepszac itemki na +9 bez ryzyka stracenia przedmiotu i obnizenia jego jakosi? bo bodziami juz sie tyle na robiłem ze nie wiem ale magiczny metal z kamieniem kowala troszke za drogi wydatek a sam kamien kowala jest juz mniejszym wydatkiem a chcialbym jak najszybciej noze ulepszyc i mam ptanie do tych co graja na modzie... ile jest % szans ze z +8 na +9 ulepszy mi skeizycowe noze a z +9 na te ruby sztyl;ety jesli sie w ogule da to ile jest % szans bo bardzo mnie ciekawi ogolne ulepszanie... ktos tu zauwarzyl ze nie ma 5/6/7 bonow? czy sa ale ciezko je zdobyc a co dopiero zmienic.... mogli by tu dodac nowy wyglad skilli do clienta bo jak tylko ja widze skille fajne to nie ma co tak sie pochwalic bo nikt ich nie zauwazy....

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...