Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

60 Kk Na Dzień ? Jednak To Możliwe : P

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej postawić 3 boty na spocie gdzie dropią KK ja uzbierałem średnio 40 w tydzień w zależności od serwera oczywiście można też postawić bota na małpach, imha itp. ale ja największe zyski miałem na KK.

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Witam , jestem nowym userem więc proszę o wyrozumiałość . A więc chciałbym wam przedstawic sposób na zarabianie kasy na EM2 .

A więc Tak . Robimy 3 postacie lub więcej , zależy jak kto chce ( czym wiecej postaci czym wiecej kasy ) , ( każda postać to wojownik mental )

Wbijamy każdą postacia 26 lv ,kupujemy podstawowe Eq i idziemy do Staruszki , bierzemi misje na Jin Hee

Postacie logujemy każda na inne ch i właczamy exp bota.

Po około 5 godzinach misja bedzie wykonana . Wracami do Staruszki i odbieramy Pierścionek Zareczynowy

Efekty są takie że mamy 3 lub więcej pierscionkow . NA serverze na którym gram 1 pierscionek chodzi nawed po 10 kk !!

Więc mozemy sie cieszyc z szybkiego zarobku .

Jeżeli było prosze o usuniecie a jezeli nie to prosze o + ; P

Prosze o + i 5

Chyba raczej jeżeli się podobało to proszę o + a nie tak bo rownie dobrze mogles napisac: ,,dawajcie plusy nooby"

sygnaturkalow.png
Opublikowano

Poradnik nawet nawet ale wątpię żeby udało się sporo kasy wyciągnąć bo respią się co 10min ale prawie zawsze tam ktos siedzi moze tylko na S3:Jinno ...

Ale poradnik dobry ja na EM2 bije 30 lvl max 1-2 dni ;]

ZBIERAM ++++++

Pomagam w problemach z CoD MW2 i Metin2 i Mu Online

DARMOWE KONTA RAPIDSHARE PREMIUM

50 Postów [v]

100 Postów [v]

150 Postów [x]

200 Postów [x]

Wstawić hacka [x]

Nie być już pijawką [x]

Być userem dnia [x]

Użyć cheata engine w celach zarobkowych [v] :D

Opublikowano

Jescze jak byś podał jakieś mapki gdzie najlepiej stanać ( na każde królestwo ;? )

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Pomysł sam w sobie ciekawy. Ale jest to ale. Dużo osób poluje na nie i nie na każdym serwerze chodzą one po 10kk, więc wszystko zależy od tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...