Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam prośbę czy mógłby ktoś zrobić coś na styl "zaznaczacza moobów" chodzi mi o to żeby program zaznaczał sam stworki które są w pobliżu i nic więcej, no może jeszcze auto pick-up( ale to nie koniecznie nie chcesz nie musisz robić poradzę sobie bez ;p).Chciałbym jeszcze dodać że jest to do gry Flyff Online i żeby to przechodziło game guarda.

Za zrobienie bardzo podziękuję

Opublikowano

Cos takiego jest mozliwe tylko wtedy gdy nad mobem jest jego nazwa i to np w kolorze czerwonym zeby nie mieszalo sie z otoczeniem, inaczej nie ma mozliwosci.

RAsfepN.png
Opublikowano

Flyff Online? U nas dużo osób w to nie gra :P

A bez gry zrobić bota to trochę trudno. Może wrzucisz screeny (takie które by pomogły, np. jakiś charakterystyczny element który można by wyszukać).

Do tego GameGuard chyba blokuje AutoIt...

Innym sposobem jest operacja wprost na pamięci. Ale to jeszcze trudniejsze :P

__

Opublikowano

a czym targetujesz normalnie moby w grze? jakiś klawisz czy tylko myszką nalezy kliknąć na moba ?

mam poczytałem, po co komplikowac sprawe z jakims wyszukiwaniem celu kiedy target namierza sie TAB-em

prosto zrobic bota co wcisnie TAB , po namierzeniu zacznie atakowac do czasu zabicia moba, podniesie drop i zacznie sekwencje od nowa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a czym targetujesz normalnie moby w grze? jakiś klawisz czy tylko myszką nalezy kliknąć na moba ?

mam poczytałem, po co komplikowac sprawe z jakims wyszukiwaniem celu kiedy target namierza sie TAB-em

prosto zrobic bota co wcisnie TAB , po namierzeniu zacznie atakowac do czasu zabicia moba, podniesie drop i zacznie sekwencje od nowa

tak, tagetuje się mooby tabem ale te latające, a na nich się nie expi. Normalne mooby do bicia(te lądowe) zaznaczasz myszką-lpm

Dzięki że się tym w ogóle zainteresowałeś

Opublikowano

http://rapidshare.com/files/411544491/FlyffPixelBot.rar pixelbot do gry , wersja chyba z początku sierpnia

boty do gry racze sa oparte na edycji pakietów , jest ich troche.

na jakiej to działa zasadzie. Zassałem i na początku wyskakuje mi jakiś błąd a jak klikam już start to nic się nie dzieje tylko jakaś masa błędów o tym żebym coś pozaznaczał

Opublikowano

ale powiedz czy grasz na globie czy na prywacie bo na globie wątpię że coś napiszesz ponieważ jest tam gameguard a co do prywatów to są już gotowe haxy a do globala ani rusz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...