Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Born2Frag Rekrutuje !

sledz96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jesteśmy nowym klanem na Polskiej scenie CrossFire. Mamy zamiar brać udział w różnych ligach, jak i w turniejach. Nie hackujemy, jeśli myślisz, że ktoś od nas hackuje, prześlij mi replaya i podaj nick. Jeżeli dany hacker zostanie przyłapany Leci kick z klanu. Jesteśmy odnową starego LostArmy[PL] i SexyFighters. Mamy różne plany.

Born2Frag Rekrutuje !

Obrazek

Nazwa klanu : Born2Frag

Tag klanu : BxF

Preferowany tryb rozgrywki : Wszystkie

Ligi, w których gramy : Bety, zbieramy skład na ESL.

Pozycje, które zajmujemy w tabelach ligowych : -

Obecna liczba członków : 5

Wymagania rekrutacji : wszystko poniżej

Co oferujemy : wszystko poniżej

Stabilny Kanał VT z wysokimi kodekami

Bardzo miłą i przyjazną atmosferę

Wojny Klanowe

Treningi i wspólne gry z klanem

Możliwości poprawienia swoich umiejętności

Większe myślenie podczas gry

Lepszą orientację na mapie (doświadczenie)

Dużo wspaniałych wrażeń

Sympatyczną i miłą ekipę w klanie

I wiele, wiele więcej atrakcji !

★Strona Klanu : http://born2frag.ugu.pl/index.php

★Link Z8 : http://clan.z8games.com/clanstat_cf.aspx?guildid=104941

Wymagania:

Skill

15 lat

Sprawny Mikrofon

Ventrilo 2.1.4

Aktywność

Znajomość zasad polskiej pisowni

Umiejętność Gry zespołowej

Obowiązek bycia na VT podczas Gry

Gadu-Gadu

Podania Proszę Składać Na Naszej Stronie Klanowej:

http://born2frag.ugu.pl/index.php

Pamiętaj ! Lvl nie gra ! Pokaż na co Cię stać u nas !

Moje konto :D9479654_4_15.png

Opublikowano

HAHAHAHAHA nie ograniam tego gościa . Najpierw pisze że Born2fight to jebane nooby bo zmienili nazwe a potem sam ją im podpierdala i robi niemal identyczną :P

Opublikowano

@sledz96 raport za spam , na 8 postów 5 jest twoich , i jeszcze double post , ale na zlozeniem podania moze pomysle

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@sledz96 raport za spam , na 8 postów 5 jest twoich , i jeszcze double post , ale na zlozeniem podania moze pomysle

Ja chwilowo nie jestem w Clanie.Ale zapraszam.Miła atmosfera,VT,i nikt nie płacze na VT jak ktoś go zabije i wogóle jest Spox.Paszal napisz na gg 8182449 to pogadamy o Liteuant :D

Jak coś to sobie looknij w nasze wyniki narazie nie jest tak źle : > http://born2frag.ugu.pl/viewtopic.php?p=111&sid=ee013af75649a9824b059d3dede19aee#111

A tutaj tak ogólnie http://born2frag.ugu.pl/viewtopic.php?p=118&sid=ee013af75649a9824b059d3dede19aee#118

Opublikowano

Omg coraz dziwniejsze :P Jestem członkiem klanu Born2fight (teraz pod inna nazwą) i klan Born2Frag to czysta kopia naszego poprzedniego pomysłu. Nawet adres forum klanu jest niemal identyczny z tym co mieliśmy my : ugu.pl :P Nic tylko czekać aż aż zaczną sie pod nas podszywać :D (tag mają niemal identyczny a z logiem też sie postarali : Tgaming napewno byłoby zachwycone tym logiem . niemal całkowite kopiuj-wklej :P)

PS: Zobaczyłem za z8 kto jest członkiem klanu born2frag i mnie zatkało . W B2F też swego czasu był gość UFO ale został wydalony :P

Opublikowano

Sir, będziesz tu teraz pierdolić, bo mamy taką nazwę? Proszę Wytłumaczę Ci to. Kiedyś, ja UFO i kilka innych osobników, graliśmy w grę jaką jest WarRock. Tam założyliśmy clan Born2Frag i byliśmy 6 klanem w Polskiej scenie WarRock'a. Skończyliśmy z tą grą, ponieważ było tam za dużo cheaterów. Przenieśliśmy się więc na CrossFire. Było kilka klanów z głupimi nazwami, było kilka w których byliśmy, ale któregoś dnia, gadamy sobie z UFO, a UFO do mnie: "Ty, pamiętasz clan Born2Frag?", odpowiedziałem mu, że pamiętam, więc spytał się czy zrobimy clan pod taką nazwą, nie miałem nic przeciwko. Założyliśmy klan, wszystko było spoko, dopóki takie dzieci (sirzarak przykładowo) zaczęły się czepiać, bo skopiowaliśmy nazwę. Gdzie ty kurwa masz jakąś kopię hy? I nie pierdol mi głupot, bo jak nie wierzysz, mogę Ci dać linki do meczów w ligach, w których graliśmy. Jeżeli chodzi o was, to też nie mieliście czystej nazwy. Jakiś koleś zrobił Born2Fight, a wy sobie zrobiliście z kropeczkami <33, owned. Po 2, logo? Od nikogo nie zgapialiśmy loga, po prostu dużo klanowiczom się spodobało i nie mam zamiaru myśleć, że to jest logo tGaming. Mają na to jakieś uprawnienia? Może prawa autorskie? Tak więc, że tak powiem, odpierdziel się ode mnie i od mojego klanu. Jeżeli nadal uważasz się za nie wiadomo jakiego GURU czy chuj wie kogo, to proszę dawaj :), napinka on. Po 3, UFO nawet u was nie był :), bo go nie przyjmowaliście, a żałujcie teraz, bo pewnie bym nie odchodził od tego klanu, jakby był jeszcze UFO. Wasza strata, a zresztą nazwa nie jest ani skopiowana, bo my kropeczek nie mamy (hahahahahah)..

Jeśli jesteś krzywym zgredem,

Daj minusa i zagryź chlebem,

Jeśli jednak jesteś Spoko,

Daj mi Plusik i wygraj wyjazd na Maroko xD

Opublikowano

A to spoko klan Born2frag został założony przez 2 osoby które zostały wydalone z B2F : Ufo i Tucznawe :P

Oni sami odeszli noobku ;p