Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan Sie Wykazalo

migen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hymmm ;D wczoraj mnie oszukali tzn pobrali polowe kasy za smsa i g1c nie dostalem.. pogadalem z supporterem i dzisiaj na meila dostalem wiadomosc ze z racji tego iz pobrano ode mnie ta sume a nie dostalem dodali mi 731 UP points ;D no niby 50 zlotych to nie zwroci ale dobre i to ;x nie mogac znalesc zadnej znizki na warrockowe itemy kupilem jedynie 400g1c i 3 day base pass ;D 160 pkt jeszcze zostalo hymmm czy jest kod jakis ktory doda te 50 pkt? ;D

2 co jest lepsze ? ai_aw czy psg?? bo mam 29k i chcem jakas snajperke zakupic ;D

hymm i jedno pytanko jeszcze... czy sp up'y dzialaja? dostalem z super medic kita 5% i kupilem 10 czyli mam 15% ale jakos roznicy w ladowaniu sie nie widac ;/ wiec chyba kase zmarnowalem ;D

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem też ai_aw a dokładnie L96A1 ;/ a wiem po sam mam PSG na 60 dni i tera żałuje... czy z zoom'em czy bez 1 na 5 strzałów (oczywiście jak używam automtic no że przytrzymuje fire) trafia w cel ale ma to też swoje plusy... PSG bierze na 1 hita, 2 albo jak masz pecha nawet na 3... A l96a1 może ni grałem ale skoro jest na większy lvl z pewnością jest lepsze... a szybkość między PSG a M24 jest o jakąś 1 czy 1,5 sek różnicy. To oczywiście moje zdanie. :]

Opublikowano

heh dzieki za porade ;D ale chyba poczekam na ch3 z ta kasa :D bo ma byc aw50f w IS i inne bronie ;f 160 punktow na playspanie mam wiec dorobie i w sam raz premka na ch3 bedzedzie xDDD hymm a wiecie po ile moze opchne 2x promocoda na katane?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...