Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciągłe DC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż od niedawna( dzisiaj ok 18) ciągle mam DC, ledwo zaloguję się na konto i jak bym miał laga,nic nie da się zrobić i trzeba się wylogować.Później jak chcę wejść pisze,że konto ciągle zalogowane a jak wejdę znowu to samo.Mam edytowane parę plików .wz,ale znajomym działa bez dc;/?

Opublikowano

Zapewno sprawa neta pewno jakaś radiuffka i masz laggi tymczasowe chodzi mi ze potem nie powinienes miec tego problemu tez tak mialem (wogole jak wersja gms ems Priv?)

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Opublikowano

Na gms nie będę grał choć kusi mnie nowy serw i job pirata ale nie mogę zmienić IP a kurwa jeszcze ems mi się jebie xD Wymyślcie jakieś rozwiązane a nie tylko sobie posty nabijacie<joke> ^.^

@Up:

Ja nie grałem parę lat i od wczoraj weszłem na moje stare acc i dziś się coś zjebało.

@Down:

Zrobiłem tak ale pisze,że nie mogę bo wchodzę na gms,loguję się ale zajebiście gra po niecałych 30sekundach się wyłącza i nie można połączyć się z serwerem xD

Opublikowano

@up sciagnij sobie HotSpot shield i przed kazdym uruchomieniem maple wlaczaj to. dzieki temu mozesz bezproblemowo logowac sie na gMS (tylko wieczorami sa lagi :/)

~.^