Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mega-Tut] Afkowanie

PanTenorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś opisze wam bardzo dokładnie jak "Afkować" w popularnej grze WarRock.

Jest to mój pierwszy tut więc proszę o wyrozumiałość.

A więc zaczynamy. "Afkowanie" czyli nabijanie lvl'a nic nie robiąc. Największym plusem jest to, że nie musimy nic robić, a lvl nam się nabija. Natomiast dużym minusem( a nawet jedynym) jest to iż bardzo obniża nam się K/D, lecz są sposoby, aby nie nabijało tak dużo dedów.

Jak to robimy? Wchodzimy na serwer "International" i szukamy rooma FFA z mapą "HARBOR_IDA" najlepiej z opisem Telekill, Mega Exp, pLVL, itp. Następnie w oknie czatu wpisujemy "/ar" (oczywicie bez "). Włączy nam się Auto-Ready. Najlepiej po tym samemu dać ready.

Dalej musimy coś zrobić, nas nie wyżuciło z serwera za Afkowanie. Jest dużo sposobów można coś położyć na spacji( zawsze dawajcie na spacji, a nie na innym klawiszu, gdyż jeśli ktoś będzie zabijał na Telekillu to was kicknie). Można również użyć botów AntiAFK. Lub gdy mamy hacka z funkjąc auto-bot ustawiamy na nim. W każdym odrazie postać ma skakać w miejscu. Dostawiamy postać i gotowe sama expi;) Za jedną runde przychodzi nam około 3%lvl bez niczego.

A teraz kilka odpowiedzi na pytania, które na pewno by padły zaśmiecając forum:

1. Gdzie mogą znaleźć bota?

Bota łatwo znaleźć na mpcforum. Aby było szybciej zamieszczam link do tematu z powyższym botem.

Bot by Wrrr

2. Dlaczego własnie ta mapa czyli "HARBOR_IDA"?

Ta mapa jest najlepsza, gdyż na niej gra 8vs8 czyli 16 graczy, a najczęsciej wybiera się 10killów więc masz szanse, że wcale nie zostaniesz zabity co za tym idzie zbierasz mniej dedów;)

3. Co zrobić, aby szło mniej dedów?

Jest jeden sposób, a mianowicie można ściągnąć hacka z funkcją LoveGrafity(czy jakoś tak), gdy ją włączymy nasza postać wylatuje w góre więc cię nie zabijają tak wysoko. Uwaga ten sposób wykorzystujecie na własną odpowiedzialność gdyż grozi kickiem z rooma.

4. Czy gdy wejdę na Telekill mogę zabijać?

Tak jeśli master pozwoli ci na to w innym przypadku jest to zabronione.

A więc to już chyba wszystko. Dziękuję za przeczytanie i mam nadzieje, że pomogłem chociaż kilku osobą.

TuT w 100% mój. Pozwoliłem sobie zamieścić link do tematu z botem Wrrr. Mam nadzieje, że nie będziesz na mnie zły;)

Proszę o plusy, gdyż motywuje to do dalszej pracy;)

TuT by PanTenorek

Wszelkie prawa zastrzeżone!

Proszę o zdjęcie tych 10%

klklgv.jpg
Opublikowano
Za jedną runde przychodzi nam około 3%lvl bez niczego.

Cóż za głupota!

Ilość przybywających % zależy od posiadanego lvl'a.

Opublikowano

Bardzo fajny Tut podklejam, ale nie radze ci już nigdy na czerwono nie pisać, lepiej wszystko napisz np. na pomarańczowo, jak już tak lubisz pisac na kolorowo...

76561198090890807.png

Opublikowano

Ja kiedyś taki napisałem( z póltora roku temu) i go mody skasowali.

10 more

Opublikowano

Bardzo przydatne. Ja afkuje zawsze na swoim roomie najlepiej dosyć bliskim z autostartem na cqc.

Chodź spróbuje tak jak napisał. Ale nie chce dostać kicka...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...