Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycja Warta Przeczytania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc zacznę może od tego iż zarejestrowałem się dziś, widzę, że forum jest naprawdę w dobrym stanie, doskonale funkcjonuje, nie widzę tutaj pustek, wręcz przeciwnie.

Jestem zaawansowanym użytkownikiem photoshopa oraz 5/10 całego pakietu Adobe Photoshop. Interesuję się webdesignem, wykonuje różne grafiki na zlecenia, co daje mi tym samym dobrą zabawę.

Dałem ten wstęp, ponieważ mam propozycję, by udoskonalić szatę graficzną tego forum, rzecz jasna, że nie macie obowiązku powiedzieć iż jesteście ZA. Propozycja = Subiektywne opinie użytkowników na dany temat, więc to nie jest zapewne wam obce, nie ma co tłumaczyć.

Przejdźmy do sedna sprawy. Pierwsza propozycja to taka iż dodać na forum w profilu zewnętrznym nowsze ikonki, które odpowiadałyby za ilość postów, czyli 100 postów, to dajmy na to, że dwie ikonki. 250 postów, 3 ikonki. Rzecz jasna, dzięki nim, byłoby widać dokładnie także kto jest aktywny na forum. Posty proponuję tutaj skasować, a dodać je do profilu wewnętrznego, czyli każdy użytkownik może wejść sobie na dany profil innego użytkownika i sprawdzić ile posiada postów. Maxymalny rozmiar avatara to: 80x80, do tego w profilu zewnętrznym (Tyczy się to teraz avatara) można by dodać już zakodowaną ramkę, w której mieściłby się nasz avatar, pod spodem avatara (Avatar + Ramka) dałoby radę także zakodować prostokącik w odstępie 1 bądź 2 cm, w którym mieściłby się nasz tytuł np: Pogromca postów. nasz nick mógłby być oznaczony samym kolorem, który by nas wyróżniał od rang specjalnych, czyli moderator: zielony, admin: czerwony, tym samym kasując nasz tytuł (Grupa: Moderator itp.)

www.sfd.pl

Chodzi mi właśnie o coś takiego, gdyby były wątpliwości co i jak. Wiem, że for nie wolno reklamować, ale zapewne każdy z was zna ten adres i jest to silnik robiony samemu. Przykład, przykładem.

Następną rzeczą są bannery reklamujące, userbary, które mogę wykonać, by reklamować forum MPC.

Rangi graficzne, a mianowicie ikonki, które już wcześniej opisałem, mogę zrobić ja, wystarczy, że podacie jakieś propozycje z czym mają się nawiązywać. Mogę zrobić je dzięki swojej koncepcji, także będziecie mogli je ocenić sami. Z czasem będę mógł wykonać dla forum DARMOWE Logo, które będzie popularne (Słowo popularne będzie się odnosić do kontekstu "Reputacja", która będzie ujawniona dzięki wam, czyli wy tworzycie forum, czym więcej ludzi, więcej reklam, tym szybciej przyswajalne logo dla każdego użytkownika internetu) jak na razie to tyle, więcej propozycji będę umieszczać w tym dziale.

Komentarze mile widziane.

Serdecznie pozdrawiam.

Opublikowano

mi też się tu podoba, jest wszystko w ciemnym kolorze, nie razi w oczy i łatwo można się odnaleźć w tym forum.

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

Mi forum się strasznie podoba łatwo się odnajdziesz i wgl :)

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"