Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan Pytanie

pr0krab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

otóż od niedawna zacząłem się bawić w zbieranie tych punktów :P, coś się tam udaje, zmieniam ładnie adres IP AoL'em, i wyświetla się sporo reklam, Jednak na ok 50-60 reklam działają max 10 reklamy, stąd też moja obecność tutaj :P, ponieważ niektóre reklamy są po prostu prawie identyczne, różnią się troszeczkę wizualnie, dlatego chciałbym zapytać, czy jeśli strony są tak jak opisałem, to wypada zmienić dane którymi uzupełniam tą reklamę? Jeśli tak to jeśli można prosić to chciałbym wiedzieć jakie dane zmieniać. Z góry dziękuję, będą plusiki lub minusiki jak kto tam woli :), Pozdrawiam! See You in the Game ;)

Opublikowano

Nie ma takiej potrzeby...

Strony te są prawie identyczne ale na różnych serwerach i mają osobne bazy danych, ja takowe wypełniałem i wchodziły mi normalnie

te same dany co podałem w innej reklamie

Fakt wszędzie pytają o to samo ale to dla nas jest wielkim + bo nie musimy non stob szukać jakieś informacji w necie którą musimy podać w rejestracji ^^

jon0pro.gif

signum_jon0pro_1_0_Warrock.jpg

Opublikowano

Spytałem, bo na pewnym obszernym poradniku w języku niemieckim dotyczącym nabijania punktów na playspanie jest napisane żeby zmieniać za każdym razem Imię, nazwisko,wiek, ulicę oraz e-mail jednak bardzo mnie zdziwiło iż było tam napisane e-mail ponieważ chyba dzięki temu dostajemy punkty na właściwe konto. Chyba że google translator leci w kulki :P No okej skoro tak twierdzisz to będę próbował swoich sił dalej :), Dzięki, temat proszę jeszcze zostawić by może jakieś inne osoby chciały się wypowiedzieć w tej sprawie. Pozdrawiam!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...