Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieje bind lub program na 3 strzalowy przycisk??

O to chodzi, że jak naciśniesz jeden raz np. lewy przycisk myszy to on wciska się sam trzy razy?

Jeśli tak to tu napisałem takie program ("bot").

Wersja bez okienka (włączasz/wyłączasz klawiszem HOME/END, jest kod źródłowy, możesz sobie zmienić klawisz):

To jest ukryta treść, proszę

Wersja z okienkiem (włączasz funkcję przez wybranie opcji):

To jest ukryta treść, proszę

__

Opublikowano

Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . v

• Dodaj nową pozycję...