Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Clienty/Lauchery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem iż w ogóle nie wiem o co chodzi z tymi laucherami i clientami znaczy po części tam wiem że widać itemy i wgl mapki ale pobrałem dziś clienta do serwera CityOfMetin taka beta serwa aby hwanga założyć na innych serwerach to samo mam błąd ;/ nie wiem czy ja mam tam coś patchowac ? czy co bo ja biorę po kolei takie do odpalenia i mi się tam coś robi wtedy kolejne i kolejne biorę aż dojdę do tej gry czyli żeby mi się włączyło okno logowania a i pragnę dodać ze mam windowsa 7 i mam wrzucić to wszystko do metka pl-a? czy zostawić ? bo mam to w "pobrane" a i jak dojdę do tej gry to się loguje i jak zwykle błąd mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi? najlepiej krok po kroku ;] posypią się plusy za każda mądra odpowiedz a i jeszcze jedno do czego służą te lauchery to to samo co client? to ja bym tylko tego lauchera ściągał .. tylko nie wiem o co chodzi bo client ściąga mi się 1h a ten laucher z 1 minute.. odpowie mi ktoś na moje pytania ? dam piąteczki i + =)

Opublikowano

Możesz ściągnąć uniwersalny launcher (MC)

Wtedy tylko wklejasz go do clienta (chińskiego) i w mx.txt zmieniasz ip na ip serwera, na którym chcesz grać.

Niestey brak linku

Opublikowano

Ehh nadal to samo wrzucilem lauchera do spolszczenia a i tak mam blad ... moze musze wrzucic clienta do metka czy co ;)?

Opublikowano

Ściągasz ich clienta (550 mb+) i launchera, wklejasz launchera do folderu z clientem - odpalasz launcher i grasz. Launcher to zwykle dla szpanu - lub dla autoupdate'u ;)