Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stop Eletronicznej Wywiadówce!

Silemce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chce wam przedstawić mój programik który blokuje dostęp do Systemu Wywiadówki On-Line (Najczęściej stosowana w szkołach średnich)

Wszystko znajdziecie na mojej stronie: SP!

Jest tam również opis co to ta wywiadówka elektroniczna wiec mozna czytac. Zapraszam na pewno się komuś przyda!

Można kopiować na inne fora, w końcu robiłem to dla uczni =] Jednak proszę zamieścić informacje kto to wykonał. Miejmy szacunek do czyjejś pracy ^^

stop1.png

4. Użytkownik, który swoimi wypowiedziami będzie zaniżał poziom dyskusji Forum

lub spójność wątków może zostać zablokowany na czas określony lub nieokreślony,

a w ostateczności nawet usunięty z listy użytkowników Forum.

Opublikowano

Niby w jaki to ma sposób działać ? Skąd program będzie wiedział jak się połączyć i zablokować połączenie z tym dziennikiem, skoro każdy jest inny ?

Śmierdzi tutaj wirusem, takżę najlepiej kabyś wstawił tutaj skan tej wywiadówki.exe

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Ehh.

Primo. Pisze na mojej stronie wyraźnie, że to tylko archiwum samorozpakowujące Win-Rara zresztą widać po ikonce...

Secundo. Poza tym jakbyś rozpakował to byś wiedział, że to jest napisane w Batch i możesz podejrzeć kod źródłowy...

Trio. Wszystkie dzienniki działają na jednej platformie, więc wystarczy zablokować stronę główna... Trochę rozumu

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=30bafa2587ceecde84e6720d44fe643f5ecc851d090b063c1702fae6fc5bbde8-1284058407

stop1.png

Opublikowano

Jeśli to cudo działa i nie skopiowałeś tego to jesteś kozak.

Wielki postęp. Ale informatycy w szkołach średnich napewno się z tym uporają w kilkanaście minut.

Me gusta.

Opublikowano

Widzisz ja na przykłąd nie wiem tyle o tym co ty, dlatego się tak pytam. U mnie w szkole ten dziennik ma być dopiero wprowadzony, a nie ściągałem bo nie chcę sobie syfić kompa po prostu jeśli byś tam wpakował jakiegoś wirusa, nie wiem nie znam się na tym, bez obrazy.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

@Nieves Spoko jestem wyrozumiały.

@Night Huner To jest banał jakich mało. I zrobiłem to sam. Wystarczy dobrze znać Windowsa =]

Poza tym piszesz, że uczeń szkoły średniej upora się z tym w chwile. Jestem uczniem takowej szkoły (Pisze na stronie, czemu kurwa nie czytacie? -.-) i zajęło to faktycznie chwile myślenia, a następnie kilka minut na sprawdzenie projektu

stop1.png

Opublikowano

na stronie piszesz że jesteś uczniem LO nr.8 ... wiesz ile jest w Polsce LO nr.8 o.0 skąd mamy wiedzieć że idziesz na informatyka ...

u mnie by była taka sytuacja - Matka nie może wbić na dziennik ( u mnie Librus) woła mnie, ja mówię że nie wiem, ona wzywa jakiegoś fachowca, koleś mówi o co biega i mam przejebane... genialny pomysł

[oczywiście nie mieszkam z Matką, ale tak by było]

@edit

nie chce sobie nabijać postów więc tylko tego z edytuję ;)

Umiejętne dobranie słów sprawi, że matka nie zawiadomi fachowca.

no tak np. takie że powiesz że coś z serwerem u nich się dzieje, poczeka dzień, dwa, tydzień i się wkurwi.

@btw.

jesteś w LoL'u ? (LO o profilu lotniczym o.0? )

Opublikowano

Jakbyś poczytał kolejną linijkę wiedziałbyś, że chce zachować anonimowość...

Poza tym wcale nie jestem w profilu informatycznym tylko w klasie lotniczej =]

A na koniec dodam, że pisze wytłuszczonym drukiem, że nie ponoszę odpowiedzialność za czyny wyrządzone programem. Ja go tylko zrobiłem (Nawet zrobiłem go w Open Source. Mogłem go spokojnie napisać w C) i udostępniłem w sieci.

Pewnie zaraz ktoś mi powie, ze skoro go udostępniam to ponoszę odpowiedzialność. Odpowiem tak:

Nie chcesz - Nie używaj. Jak boisz się konsekwencji to twoja sprawa. Umiejętne dobranie słów sprawi, że matka nie zawiadomi fachowca.

=]

@Edit:

Pisałem, że to nie PROFIL lotniczy tylko klasa. LO jak sama nazwa mówi to ogólniak. Są 2 klasy

Klasa A(ogólna) i klasa B(lotnicza)

Tutaj jest strona szkoły: Click! więcej nie ujawnię =]

stop1.png

Opublikowano

Trio.

Ekhm, chyba chodziło Ci o "tertio".

Nie rozumiem ludzi którzy (błędnie) mówią po łacinie, a nigdy w życiu się jej nie uczyli...

@TOPIC: IMO bezużyteczne, każdy kto zna Swój system operacyjny na poziome średnio-zaawansowanym mógłby to zablokować wpisując jedną linijkę do pewnego pliku.

Opublikowano

@Night Huner To jest banał jakich mało. I zrobiłem to sam. Wystarczy dobrze znać Windowsa =]

Poza tym piszesz, że uczeń szkoły średniej upora się z tym w chwile. Jestem uczniem takowej szkoły (Pisze na stronie, czemu kurwa nie czytacie? -.-) i zajęło to faktycznie chwile myślenia, a następnie kilka minut na sprawdzenie projektu

Chodziło mi o informatyków czyli profesorów ;)

Me gusta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...