Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Pytanie]Ps Vs Gimp ? Który Program Łatwiejszy Do Robienia Sygnatur ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście " pracuje " w gimpie 2.6 i nie narzekam , jakoś na psa nie moge sie przesiąść . Jak już chcesz psa to proponuje 3 a nie 4 czy 5 boo one są w angielskim (dla niektorych to problem) , a zmiany między 3 a 4 dla takiego grafika jak ja czy ty są niezauważalne. Opcje w gimpie i shotoshopie są mniej więcej takie same ale troche inaczej może nazwane :)

BTW. Nikt ci nie da linku do ps'a bo to przecież nielegalne :O :P

Opublikowano

Thomson ja akurat mam PS CS5 po polsku więc nie gadaj ,że nie ma polsku ... Mam spolszczenie i mogę uploadnąć ...

Co do sygnatur to raczej photoshop :) Dużo pluginów , brushów i w ogóle łatwiej :)

Ściągnij sobie triala i poszukaj kluczy na internecie :) Dużo działa :)

1282649553-U148832.jpg

Opublikowano

Hm..... ja osobiście polecam PS bo ładniejsze efekty można uzyskać :D No spolszczenie jest :mellow: Sam mam do CS4 :D

Siedziałem sporo czasu w Gimpie i przyznaje ze jest łatwiejszy w obsłudze ale jak posiedzisz troszkę w PS nie powinieneś mieć problemów z jego obsługą <_<

@down

Spolszczenie do PS Cs4

To jest ukryta treść, proszę

Z takimi sprawami to na PW or GG

Legenda
Opublikowano

Ja sam używam PS CS5 po polsku i moim zdaniem jest lepszy od GIMP'a więcej opcji itp.

CO prawda nie jest darmowy ale i to da się obejść.

Ale pytanie było które łatwiejsze to zdecydowanie PS, bo on więcej rzeczy robi sam za ciebie tylko tylko klikasz aby to zrobił i już to masz ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...