Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konserwacja Serwerow

onway

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j/w .. Trwa u nich maksymalnie do 11 ( chodz powiedziane ze od 10 - 12 ) , Wiec wydaje mi sie ze znowu pozmieniali IP serwerow aby uprzykrzyc nam zycie ; / . I kto teraz zaaktualizuje Em 2 jak andrzeja nie ma ?

EDIT ; / zaaktulizowalem metka iu sie okazalo ze jednak nie zmienili tylko dalej trwaja prace ;D Widocznie wgrywaja jakies duzego patcha ;P

refy RMCF

Opublikowano

Proszę o nie zamykanie tematu :) Jak coś by bociki nie działały to tu napiszecie :) Ja nie mam bo nie otworzyli jeszcze 24 serw :( chlip chlip więc nie sprawdzę ..

Wie ktoś kiedy otworzą nieroby jedne?

Zbieram +

Opublikowano
Serwandes on a reszta serwów off więc chyba zmienili ip...

Serwandes też off ^^ Zawsze pisze "Nieprawidłowa Nazwa Konta lub Hasła" więc...

Oby tych IP nie zmienili ;/

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

UP sory mój błąd, rzeczywiście zawsze nieprawidłowa nazwa konta lub hasło :)

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

To przy włączaniu Metin2PL.

Drodzy gracze,

aby zwiększyć skuteczność walki z niedozwolonym oprogramowaniem (boty i hacki), zdecydowaliśmy się na dodatkowe zabezpieczenie gry programem ochronnym. Będziemy używać tak zwanego HackShield, który jest już z powodzeniem wykorzystywany w grach AirRivals oraz 4Story.

Aby zapobiec ewentualnym problemom technicznym, ww. oprogramowanie będzie wprowadzane stopniowo, w ciągu kilku następnych tygodni.
Warto podkreślić, że oprogramowanie to nie wprowadzi żadnych modyfikacji w grze. Program HackShield zostanie zainstalowany automatycznie, wraz z jednym z przyszłych patchy. Nie będzie trzeba ściągać dodatkowych programów i instalować ich ręcznie.

Dzięki HackShield, możliwa będzie przyjemniejsza gra. Bez botów i dodatków typu multihack. Na pewno wszyscy uczciwi gracze na tym skorzystają.

W dniu dzisiejszym proces wprowadzania HackShield`a na polskich serwerach gry Metin2 wkracza w fazę pierwszą. O dalszych krokach będziemy informowali na bieżąco.

Życzymy miłej gry,
Zespół Metin2.pl.

31087.gif

32745.jpg

5392.jpg

32034.png

12223.png

28214.jpg

18162.gif

4367.jpg

19416.gif

Opublikowano

@UP to co napisał @UP2 o tym nie świadczy.

A co do tematu to wątpię, że pozmieniają ip bo za tym idzie już zmiana serwerów... No chyba, że gameforge ma własną serwerownie ^^

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano
@UP to co napisał @UP2 o tym nie świadczy.

A co do tematu to wątpię, że pozmieniają ip...

Ja też wątpie. Gdyby zmieniali to raczej na all servy, a nie an pare. Astral działa... może nei właczyli jeszcze servów.. chociaż to dziwne... Kilka servów działa, kilka nie..

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

grafiką by sie mogli zajac i spam botami a nie expbotami -_-

Podnoszenie wlasnej samooceny przy pomocy wirtualnych plusów i minusów jest żalosne, tym bardziej jesli twoja sygnatura jest błaganiem napisanym duza czerwona czcionką.

Opublikowano

niech ktos zpattchuje metka i zobaczy czy ma serwy all (ja nie moge bo mi antiwirus blokuje)jak działa to wrzuci localepl na speedshare czy gdzieś

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Grymuar OFF (Start Service _Errorcode przy probie wlaczenia Metka na EM) kurwa mac -.- Na Obejsciu pod FB tez nie dziala (błąd podczas łączenia sie z serverem) hmmm...podobno na najzwyklejszym spatchowanym metku wszystko pięknie działa.... Help xD

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...