Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Item_Proto I Pliki Suiego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Przepraszam aministrację, że robię tak dużo tematów, ale mam problemy ;/

Więc tak.

Kiedy wgrywam Item_Proto z tąd http://www.mpcforum.pl/topic/154448-dl-tutnowe-bronie/ to mi wyskakuje Conection Refused i tak cały czas nie może znaleźć item_proto (on sam się usuwa gdy próbuję wgrać). Wgrywam go przez fillezille. Proszę o pomoc.

Serwer : LandOfPowa

Królestwo : Jinno

Profesja : Wojownik Mental

Nick : ImNotPro

Lvl : 121

Status : ONLINE

Opublikowano

jak wgrasz te pliki musisz w bazie wpisac :

cd /usr/... sciezka sui niewiem gdzie wgrywasz item proto moze /var/db/mysql/player...

reboot

Po reboocie powinno trybic

CHADA

Opublikowano

Ale jak wgrywam przez konsole to muszę to wpisać czy jak wgrywam plik Item_Proto ?

To jest ścieżka /var/db/mysql/player

P.S. Jak dać + ?

Opublikowano

Item_Proto jak i wszystkie inne musisz wgrać do odpowiedniej lokalizacji. Nie wiem jak to jest na plikach by Sui ponieważ używam pliczków Rain ale chyba podałeś dobra lokalizacje. Wgraj ten pliczek po czym zresetuj serwer.

A + sie daje w prawym dolnym rogu kazdego posta, masz taki plusik i minusik. Klikasz na niego i jest dodany.

Ja wrogom podziękuje gdy przyjdzie czas na rewanż... 

Opublikowano

Zrobiłem tak jak napisaliście i na razie nie ma problemów. Ale chce to sprawdzić w grze, a nie weim jak zrobić siebie gm. Nie wiem jakie ip mam podać do tych plików.

Czy ip z hamaka z kon .100 czy bez czy swoje ;/

Aha + chyba jest od 10 + postów bo mam tylko -

Opublikowano

Podejrzewam, że serwer hamachi zrobiłes. Połącz się Navicatem do bazy, jak nie wiesz jak to napisz w poscie i ci wytlumacze. Wchodzisz w zakładkę common>GMhost i wpisujesz tam IP z Hamachi z normalną końcówka ( nie 100 ). Zapisujesz to wszystko takim ,, ptaszkiem " u dołu navicata ( znaczek taki potwierdzający, wiesz na pewno o co chodzi ). Następnie wchodzisz w gmlist, w mID wpisujesz numer np 1, mAccont to ejst id konta na którym znajduje sie postac ktorej chcemy dac GM, mName to nazwa tej postaci, mContactIP wpisujesz Ip hamachi z normalna koncówka, mServerIP wybierasz ALL, mAuthority wybierasz IMPLEMENTOR. Zapisujesz miany, w konsoli wpisujesz etc/rc.d/netif restart cym zresetujesz serwer, nastepnei ./start i uruchamiasz serwer.

Ja wrogom podziękuje gdy przyjdzie czas na rewanż... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...