Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Postów :<

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo;

Na MPC znalazłem bug postów ...

A tak dokładniej to w FanArcie w pojedynkach ..

Już tłumaczę :)

Np. jest jakiś pojedynek, osobom głosującam nie nalicza postów (a jednak zalicza!!!).

To będzie tak, jeżeli jesteś w jakimś temacie, np (wezmę mój temat).

To jest ukryta treść, proszę

Tutaj widać, ze mam 203 postów (z czasem się zmieni :)), a gdy wejdziecie konkretnie w mój profil

to mam 13 postów więcej.

-.-

Piszę to tutaj bo nie wiem gdzie dać ten temat :P

A i też piszę dlatego, żeby jakiś Admin to usunął ... bo to mi się nie podoba (nie tylko mi) ^^.

I co teraz zrobisz? Spuścisz psy? Albo pszczoły? Albo psy z pszczołami w ustach, tak że kiedy szczekają, strzelają nimi w ciebie?

Opublikowano

ja tez wlasnie tak mam od dluzszego czasu ale myslalem ze to chwilowe wiec nic nie pisalem

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

w profilu pokazuje ile ogólnie napisaliście, a z boku na zwykłym temacie są te, które są normalnie naliczane.

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

Ale to zawsze jakiś błąd... bo powinno raczej wyświetlać to samo co w profilu, bo to wkoncu ten sam profil!

I co teraz zrobisz? Spuścisz psy? Albo pszczoły? Albo psy z pszczołami w ustach, tak że kiedy szczekają, strzelają nimi w ciebie?

Opublikowano

Sam jesteś błąd....Tam Ci pokazuje wszystkie posty,ale i tak za te tutaj dostajesz prousera lub coś tam....

Opublikowano

w profilu pokazuje ile ogólnie napisaliście, a z boku na zwykłym temacie są te, które są normalnie naliczane.

Przy postać widać ile napisaliśmy razem. W profilu nie dodaje postów z for z wyłączonym naliczaniem.

Opublikowano

Nie potraficie czytać?

Jest wyraźnie napisane!

W dziale pojedynki została wyłączona opcja naliczania postów. Za dużo tutaj by było spamu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...