Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haki

gRzElsiEk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż mam taki problem bo żaden hak mi nie działa. Tnz. odpala się ale wywala gre do pulpitu jest jeden co normalnie odpali pochodzi chwile i do pulpitu nie wiem co jest z tym. Ogulnie to nie tęsknie za nimi ale jak gram z kolegą sam na sam to się przydają xD

Hmm

Mam Win7 32, Net Famework 4.0, C++2008.

Co może być z tym ? Z góry dzięki.

11349-213b1360566d8f14bfb4df7e53b71823.gif
Opublikowano

Chciałbym również się podczepić pod ten temat.

Mam wszystkie potrzebne programy (Net Famework 4.0, C++2008) I System Win XP. Plik DLL z dwóch hacków próbowałem włączyć przez 3 injectory PERX AIRDROP I GSYSLOADER żaden z nich nie chciał iść wywala i koniec. Robie wszystko zgodnie z instrukcją wypakowywuje do Combat Arms i załączam ale się nie da.

Proszę w moim i Kolegi imieniu o POMOC.

Opublikowano

jedyny HAK to taki.

hak___big.jpg

tyle że nie wiem po co go podczepiać pod grę o.0

jeśli chodzi Ci o HACKI to może źle masz injector ustawiony

Opublikowano

Spróbuj otwierać w trybie zgodności z Windows XP i jako administrator, wyłącz firewall-a i antyvirusa, sprawdź czy antywirus nie dodał jakiejś części hacka do kwarantanny. Ja mam też siódemkę tyle że 64bit i gordon ładnie śmiga ...

Opublikowano

Lenart w jakim sensie mogę mieć injector ustawiony ? Opcji w nim nie przestawiałem a jak coś możę być z nim nie tak to prosiłbym o GG lub o odpowiedz tutaj.

Opublikowano

MUSICIE ODPALAĆ ADMINEM !!!!

Sorki ale równo napisaliśmy :P

perx odpalacie adminem i klikacie manual i quit when finished

startujecie combata i wam sie pokaże okienko klikacie start i DOPIERO INJECT !!!!

podajcie jakiś który wam nie działa może nexon go wykrył po prostu

AKURAT TEN HACK (VLADYX) MI TEŻ SIĘ TNIE NIBY WCHODZI ALE PO PARU MINUTACH SIĘ WYŁĄCZA SPRÓBUJCIE Z INNYM

Opublikowano

Hmm za pomocą praw admina też prubowałem ale zapomniałem powiedzieć że hacki wcześniej działały normalnie bez problemów tylko teraz coś musiało się stać ;/

SS mojego AirDropInject:

Foto Klik.

11349-213b1360566d8f14bfb4df7e53b71823.gif
Opublikowano

Moim zdaniem, pobierz sobie GSYSloader(w załączniku), pobierz hack(dll)(mpgh public)(w załączniku), otwórz GSYSloader, wejdz w zakładke Injector, Wpisz (dokładnie)

"Process:" wpisz Engine.exe

i wybierz gdzie jest ten plik (w załączniku)

a, i odznacz stealth injection

odpal gre i gdy bedzie juz po zaladowaniu Gameshield czy jakos tak kliknij Inject

hack(dll).rar

GSYSLoader.rar

shoob.png

Opublikowano

@up.

poproszę p scany, niewiem skąd masz te pliki.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

co to za spam.? Do zamknięcia.! I warna dajcie mu.!

Za co te + , WTF

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

WTF?? OMG??? co ty wymyślasz?? jakie 150 postów??? ... aaaa.... z mojej sygny... CZEMU NIE WYKOPAŁEŚ STARSZEGO TEMATU???? NIE DAŁO SIE??

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...