Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Expimy Z Botkami

MalyGlod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popraw linka...

pozatym:

591k expa w 42 minuty? lol2. gz... xD

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

Wiesz co ci powiem, ze expienie z botkami to jest naprawde bardzo dobra rzecz. Probowalem wlasnie tak expic i jest super, jezeli znajde boty na mapie, na ktorej expie, nastawiam Multihacka z speedhackiem na 4, atackspeed 2, hit 1. Ustawiam EasyMetin2 na nie lurowanie moobow, tylko to, ze mooby sa "na mnie" wyczajam dobry teren, na ktorym boty expia, wazna rzecza jest ustawienie poprawnej odgleglosci na pewno nie 100 a duzo mniej, trzeba miec wyczucie. Roznica expa jest ogromna zostawiajac samego EM2 na lurowaniu bije okolo 2-3mln expa na godzine, natomist tym sposobem nawet do 5-6mln expa :) na 48 lvl-u (Pustynia) .... duzo cennych itemow wylatuje przy botach itd :):):)

POLECAM Touche

Opublikowano

Dreamer. Mialem buga. 30 min stał i sie nie ruszal .. Pozatym ten lvl jest wbity w 3,5 dni.

@touche . dzieki botom mam 13 kk,5kzz,9 marmurow poli :D 2 ebony 1 2 na ludzi 2 6 na ludzi :D

sygnaa.png

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...