Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wy Też Tak Myślicie?

_IgniTo_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy wy też tak myślicie ??

Oglądałem dzisiaj dema z Ca ale jeszcze tego 1 i wydaje mi sie ze nexon nie poszedl w dobrą strone z tymi updatami wydaje mi sie że starszy wygląd był bardziej przestroniejszy a nawet ładniejszy nie tak jak teraz dali taki nowoczesny jak myślicie czy da sie coś zrobić aby nexon zmienił ten hud?? bo mnie on troszke wk*wia

5anWZ.png

Opublikowano

ten, który pokazałeś na ss to łooooo stary jak świat :) , a nie przywrócisz go, no chyba że masz jakieś wtyki w Nexonie ;)

deidara2.png

Opublikowano

Noo, SS chyba stary jak świat. Pamiętacie ten wygląd który był przed tym nowym,''srebrnym'' ? Właśnie ten przed srebrnym najbardziej mi się podobał i był według mnie ''łatwiejszy w obsłudze'' niż ten który jest teraz! W nowym to wszystko pomieszane np. bronie. Za NX i GP. Nie ma co narzekać bo i tak nie będzie tego starego wyglądu - trzeba się przyzwyczaić i już ^^

Opublikowano

ja pamiętam wszystkie skiny ... i jakoś nie skomlę za starymi ...

nowy jest spoko, a to że nie potraficie się połapać w shopie itp. to już wasz problem a nie nexona, starych skinów nie będzie i tyle ...

Opublikowano

Hmm. jak patrzę na ten stary to kojarzy mi się z drewnem =D a ten nowy taki nowoczesny, fajny nowy noo ten stary jak świat był łatwiejszy w obsłudze ale jak na tym posiedzisz chwileczkę to spokojnie go połapiesz i polubisz ^^, troszkę jest głupio bardzo nie przejrzyści zrobiona tabela wyników (tab w czasie gry) to mnie troszke denerwuje ale poza tym ten licznik w OMA jest fajny (ten paseczek u góry).