Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M3

Cre4zy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto mój drop z m3 na 7,5 godziny... 10 lvlem :) 250 defa~~

Dość fajnie, nie? :DD

dropm3.jpg

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

Pięknie.

Dropiłeś botem czy sam ^^?

Nie miałbym cierpliwości do dropienia tam ręcznie ;P

A co do riba, to nie sprzedaję go ^^ Wolę ulepszyć i mieć dla siebie, szczególnie, że gram mentalem (65+). Obecnie mam riba śr 34 2x kd +4... Więc trzeba będzie się przesiąść na coś mocniejszego :D Szczególnie, że mój obecny rib... Jest dla mnie totalną porażką... Kupiony +6 za 40kk (z kd był) potem ulepszony 3 bodziami do +8.

Z takim chodziłem od 40 do 55 lvla kiedy to był event ze szkatami blasku księżyca (bodzie, zwoje boga smoków). Uzbierałem 15 bodziów, 12 zwojów boga smoków i chciałem wbić tego mojego ribka na +9. Po 27 ulepszeniach rib jest +4 :) Więc mam go dość :D Może ten będzie dla mnie "lepszy" :P

Nawet tamten +4 jest niezłą kosą... Mentalem wyciągam nim DMG ok. 750-800 bez krytyka, jako że na krytyka mam 27% w samym eq do expa, to bardzo często siada te 1.4-1.5k :P Tym będzie jeszcze więcej, tylko muszę włożyć śmierci +4 i potwora +4 ^^

A co do reszty dropa - tyle tego mam za każdą nockę, dodam że jadę bez rękawicy złodzieja ^^ Ale mam zamiar ją kupić, będzie jeszcze lepiej.. :)

Teraz, gdy dropię w M3 jestem głównym sprzedawcą broni na 30 lvl w shinsoo :D Servera nie podam =p

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...