Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Tylko Dla Facetów Cz.2 [18+]

DawajPlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Treść wyłącznie dla dorosłych !!!

Witam wszystkich mam 13lat i mam do was sprawę.

1.Od kiedy mam ściągać napletek i po co? Wiadomo mi ,że jak się nie ściągnie napleteka to podczas seksu odczuwasz ból i mniej intesywniej odczuwasz przyjemność z seksu ;)

2.U mnie w szkole uczy taka nauczycielka wy****** laska ;D i Gdy ją widzę staje mi jak cholera (nie mogę się opanować) jak reszta mojej klasy oczywiście chłopaków ;D (To pytanie poza tematem )

3.Od którego roku można legalnie uprawiać seks? Pytam się dlatego ,że u mnie były takie przypadki jak taka laska zaproponowała mojemu koledze seks po szkole ;D

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Dzięki leci + czekam na dalsze odp. ;)

Nie ma czego się wstydzić piszcie ;)

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

1.slasher ma racje podczas mycia penisa

2.Ja sie nie moge opanowac przy lasce z mojej klasy jak widze jej bisut to tez jest ciezko:P

3.Od 15roku zycia wtedy nic nie moga ci zrobic jak wczesniej zrobisz to i ktos cie kapnie to sprawa w sadzie

sstwc.jpg

Opublikowano

Naplet zdejmuje się przy porodzie jeżeli nie zrobi tego pielęgniarka, rodzic to idziesz na zabieg plastyczny (tak, to jest już zabieg plastyczny) ale najpierw skonsultuj się z lekarzem

2-gie pytanie jest treścią oznajmującą...

3-w Polsce od 15 roku życia... od razu weź gumki żeby nie było durnego pierdolenia co zrobić po stosunku...

I błagam przestańcie pisać takich spierdolonych tematów od tego są inne serwisy...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

1.Od kiedy mam ściągać napletek i po co? Wiadomo mi ,że jak się nie ściągnie napleteka to podczas seksu odczuwasz ból i mniej intesywniej odczuwasz przyjemność z seksu ;)

2.U mnie w szkole uczy taka nauczycielka wy****** laska ;D i Gdy ją widzę staje mi jak cholera (nie mogę się opanować) jak reszta mojej klasy oczywiście chłopaków ;D (To pytanie poza tematem )

3.Od którego roku można legalnie uprawiać seks? Pytam się dlatego ,że u mnie były takie przypadki jak taka laska zaproponowała mojemu koledze seks po szkole ;D

1. Jak dbasz o higienę swojej pały [ pałeczki ]

2. ...

3. Od 16 roku życia. Inaczej możesz zostać posądzony o pedofilstwo.

Poza tym do autora:

Nie myśl o dupeczkach bo na to przyjdzie czas. Chodź normalnie do szkoły. Bedziesz mial 16/17 lat znajdz sobie porządną dziewczyne a nie pierwszą lepszą z imprezy.

Sami odkrywajcie siebie ;] I tyle. Radze poczytać troche w książkach/internecie na temat dojrzewania. Masz teraz chyba burze hormonów.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

up

No nie dokładnie już od 15 lat jest dozwolony sex :)

Co do pierwszego pytania slasher miał racje :)

A na drugie nie znam odp jak ci pomóc :)

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Opublikowano

Nie jesteś na topie xD

1.Wyjaśnione

2. Ile ona ma lat ?

3. 15 rok życia i możesz to robić, jak trafisz na taką, która chce stracić dziewictwo w tym wieku o.O

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

2.Nic nie zrobisz.

3.15 lub teraz mi ktoś ostatnio mówił 16 lat. Ale jak sie nikt o tym nie dowie to nic wam nie zrobią, zresztą co mogą dzieciakom zrobić?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
3.15 lub teraz mi ktoś ostatnio mówił 16 lat. Ale jak sie nikt o tym nie dowie to nic wam nie zrobią, zresztą co mogą dzieciakom zrobić?

Zaproponować orgię bądź trójkącik xD

@topic

jak masz jeszcze takie pomysły na temat to pisz w dziale dowcipy przynajmniej "+" dostaniesz za rozśmieszanie wszystkich :D

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

1. Jak dbasz o higienę swojej pały [ pałeczki ]

2. ...

3. Od 16 roku życia. Inaczej możesz zostać posądzony o pedofilstwo.

Poza tym do autora:

13 letni pedofil xD xD

Debilna prowokacja a tyle odpowiedzi pff.

2006-2010

Opublikowano

Za dużo hormonów i tyle :D

W wieku 13 lat nie myślałem o sexie tylko grałem w piłke, itd. ;)

Od 15 lat jest prawnie dozwolone :)

1358809676-U384748.png

Opublikowano

I tak jak dla mnie w wieku 15 lat bedzie sie dzieckiem i nie jest sie przygotowanym na cos takiego ;]

@energy

Nie wiem czy mowisz o tym pały [ pałeczki ]

ale nie spodziewaj sie zew wieku 13 lat bedzie miał pale ;x

1306263410-U198706.png

Opublikowano

1.Gimbusą nie zejdzie skóra z żołędzia .

2.UUU super extra , w tym wieku to sobie możesz .

3.Tak jak wszyscy , tylko że lepiej znaleść sobie jedną , a nie pierdoloną przez wszystkich ^^

Opublikowano

pytanie tylko dla facetow od 18 a ty masz 13? xD z seksem zaczekaj do 15 lat... nie ma co sie spieszyc

do 15? o.O Ja bym powiedział do 18/20

@UP poczekaj do 15 ? Mam 16 i mnie nie ciągnie ani mojej laski ^^

Mam to samo ;] Tylko że ja mam 17. Po co ci to? Spokojnie a wszystko będzie ładnie ;]

Wiem że koledzy chwalą sie jakcy to oni nie są , ze mieli juz swoj pierwszy raz itp. ale tak naprawde świadczy to o ich głupocie ;] Jak jestes taki napalony to sie masturbuj juz. A z sexem spokojnie ;] Sex sam w sobie jest obrzydliwy a to miłość nadaje mu piękno. I taka prawda ;]

1306263410-U198706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...