Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak To Możliwe?

dawidero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam oryginał. Szukam serwa. Wchodzę. Patrzę jak to zawsze noob się zdarzy konsola ON i mody. No reaload itd. Ale co mnie zadziwiło? Host miał MW2 "spoza steam" i normalnie zrobił serwa na oryginale. WTF?! Jaki cudem? Bo coraz bardziej sobie myślę po co kupowałem oryginał skoro mogę sam sobie serwa postawić. Nie wiem jakim cudem. Może ktoś wie? Dla mnie koleś jest pr0

Posty połączone

W sumie to 2 raz sie z tym spotykam. Ale 1 koleś miał bana i normalnie serwery stawiał ale nie prywatne ale publiczne. Nie chcieli mi napisać. Sory za post pod postem ale coś mi sie walło w klawiszach =.=.

29dvaqe.jpg
Opublikowano

Skąd wiesz że miał mw2 z poza steam ?

Ps.Mamy bajko pisaża na forum ?

Bo dodałem go do znajomych i pisało? =.=

29dvaqe.jpg
Opublikowano

Czesto sie tak zdaza, ze jesli cie osoba nie doda do znajomych tylko ty wyslesz zaproszenie to pisze gra spoza steam.

Opublikowano

A jak wyjaśnić to że mój znajomy ma bana i gra na pubie? (tak jest hostem, ale można normalnie do niego dołączyć przez wyszukiwarkę serwerów)

29dvaqe.jpg
Opublikowano

Przez pewien czas po aktualizacji mozna grac normalnie puby, ostatnio nie bylo zadnej, wiec zgaduje ze gra na alteriwnecie.

Opublikowano

Przez pewien czas po aktualizacji mozna grac normalnie puby, ostatnio nie bylo zadnej, wiec zgaduje ze gra na alteriwnecie.

Aaa fajnie. Gra sobie na alteriwnecie ale gra normalnie ze mną na oryginale. ile mam pisać że obaj posiadamy oryginał i on po banie gra normalnie i stawia serwy. przecież grałem z nim.

29dvaqe.jpg
Opublikowano

to dostanie bana za dwa dni. Albo już ma. Sprawdź w jego pofilu. Jakby był sposob na pominiecie bana w taki sposob zeby grac na publiku wiedziałbym o tym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...