Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Zrobić Gdy Niedziałają Ci Hacki Do Ca?

WojtaS007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

:D

Widzę że Większość Graczy Ma Problem z Uruchomieniem Niektórych Hacków I Chcę im Pomóc

Częstą Przyczyną Niedziałania Hacków są 3 Pliki Których Niema a Które Powinny być w Głównym Folderze Combat Arms

Przykładowo C:/Nexon/Combat Arms Eu

d3dx9_43.dll

Skan

MSVCR100.dll

Skan

MSVCR100D

Skan

Jeśli masz system Windows Vista/7 upewnij się, że uruchamiasz hacki/injectory i Combat Arms jako administrator

Jeśli dalej nie chce działac, gra crashuje itp. reinstaluj Combat Arms i sprawdź czy nie masz żadnych wirusów

Troche Rzadszym Problemem Jest Brak Programów:

-.Net Framework 4.0

-Microsoft Visual C++ Redistributable 2008

Jest On Potrzebny Do Prawidłowego Działania Hacków

Jeżeli Wszystkie Sposoby Zawiodą Zalecam

1.Wkleić Oba Pliczki Do C:/WINDOWS/System32

2.Sprawdzić czy Antywirus Bądz Zapora Nie Blokują Hacków

3.Sprawdzić Czy Hack Jest Aktualny

Do Niektórych Hacków o Formacie DLL Trzeba Takzwanych Injectorów Które ów Wklejają Hacki Do Gry

Injectory:

PreX

Skan

Valkyrie

Skan

AirDropInject

Skan

GordonSysLoader

Skan

Spis Działających Hackow (By Lenart)

Prawda o Nx Hacku (By Lenart)

Funkcję Cheatów (By Enzil)

Hacków Używasz Na Własną Odpowiedzialnośc Oraz z Zagrożeniem Bana Pernament (Na Zawsze!)

Opublikowano

byl dos nie dawno ale nie byl podczepiony bo juz nie ma miejsca troche za duzo by bylo bym dal linka ale zapomnialem nazwy tematu

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

byl dos nie dawno ale nie byl podczepiony bo juz nie ma miejsca troche za duzo by bylo bym dal linka ale zapomnialem nazwy tematu

Przepraszam Niewiedziałem ;(

Opublikowano

wszystko pięknie ładnie, ale zapomniałeś o scanie tych 2 plików ;) jest to Twój upload więc skan jest niezbędny.

Opublikowano

No widze, że ciagle dodajesz kolory itp. , ale... po co? o.O . Dajesz linki do tematów które i tak są podczepione, więc nikomu nie są potrzebne w osobnym temacie, tak samo z listą injectorów, również jest thread z nimi.

Pozatym:

Jeśli masz system Windows Vista/7 upewnij się, że uruchamiasz hacki/injectory i Combat Arms jako administrator

Jeśli dalej nie chce działac, gra crashuje itp. reinstaluj Combat Arms i sprawdź czy nie masz żadnych wirusów

Ewidentny RIP z mojego tematu KLIK, zresztą pozostałośc też tylko w innej formie.

Co do pierwszego aspektu tzn. linku i skana do pliku, co to jest? Nie dałeś nazwy ani pliku ani do czego on służy

No to chyba wszystko z mojej strony :)

deidara2.png

Opublikowano

nie dubluj ... weź zmień te kolorki, bo oczojebne są ...

@down...

ale ja to serio mówiłem ...

Opublikowano

Lenart Bartek sie mnie czepia ;(

i dobrze robi, prawa autorskie ;)

nie offtopuj ...bo widzę że odbiegasz od tematu..

Opublikowano

Z injectorów możęsz dodać jeszcze Gordona no ma taką opcję i jest niezawodny.

Nigdy nie miałem z nim problemów.

Opublikowano

Fajny Temacik.

Lecz i tak w to nie wieże że to już koniec "Co mam zrobić bo hak mi nie działa "

Ale pomysł super + się należy :P

9368_gold.png

Opublikowano

gdy odpalam mpgh public, a potem combat arms to jest napisane "Nie mozna uruchomic programu, poniewaz na komputerze nie znaleziono d3dx9_43.dll. sprorboj ponownie zainstalowac program, aby naprawic ten problem". Probowalem reinstallowac ale nic nie pomoglo :/

Opublikowano

Dzięki za linka do neta w wersji 4.0 :D

Nie muszę szukać po wgrywaniu nowego systemu (wracam na XP)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...