Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja Parodia Dżastina Bibera(Baby)

LolExOn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zapewne każdy kto słyszał o bieberze zna tą piosenkę :

Oto moja parodia :

Nie Lubie Dżemu , Musztardy też . Ja Lubie Chłopców ,dziewczyny nie. Słuchajcie mnie jestem gejem.gejem gejem gejem gejem Yo , umiem grać w kręgle mutacje mam. Dziewczyny hm mnie nie kręcą.ale zagadam do nich i tak.Może mają hm jakiś fajnych kolegów.bo przecież ja .jestem jestem gejem gejem gejem yo, jestem gejem gejem gejem yo.jestem gejem gejem gejem yo.jestem gejem gejem gejem yo.nie zmienię tego nie nie.jestem jestem gejem gejem gejem yo, jestem gejem gejem gejem yo.jestem gejem gejem gejem yo.jestem gejem gejem gejem yo.nie zmienię tego nie nie.Umiem tańczyć i jestem kurwa gwiazdą.patrzcie na mnie jestem przecież bieber kocham facetów haha facetów facetów, bo jestem gejem, bo jestem gejem. W końcu to zrozum.no bo nie masz szans.ja jestem pedał. w końcu zrozum to. i nikt tego już nie zmieni zrozum bo ja down down down(dałn) czy nie rozumiesz przecież ja jestem kurwa gejem gejem gejem yo, jestem gejem gejem gejem yo ,ja gejem gejem gejem yo.pedał jestem i chuj i chuj , gejem gejem gejem ja, jestem gejem gejem gejem yo , ja gejem gejem gejem yo przecież ja to ja lol lol

zaśpiewajcie sobie pierw to z muzyką a nie oceniajcie samego tekstu

WoLe +

W Spoilerze jest cała prawda o Metin2 :

beztytuugb.png

W spoilerze nie ma nic :

Mówiłem że Nic Nie Ma

To Po Co Otwierasz Dalej

W Tym Spoilerze Nic Nie Ma

w tym Też

I W tym

W tym Także

I tu też po co zaglądałeś

No i Po co ?

Jak Ten Spoiler Otworzysz Wybuchnie ci głowa

Bum !!!!!! Mówiłem

Opublikowano

zenada... spiewasz jego piosenki, hejtujesz a nie zdajesz sobie sprawy ze tylko dodajesz mu fejmu = $$$

Wiecie skad sie dowiedzialem o tym Bieberze? wlasnie z tego forum bo tylko zawistne male pieski sie interesuja muzyka ktorej nie lubia

Skoro go nie lubicie to na chuj go sluchacie?

Opublikowano

Jesteś idotą?

Nie idotą nie jestem cokolwiek to znaczy

WoLe +

W Spoilerze jest cała prawda o Metin2 :

beztytuugb.png

W spoilerze nie ma nic :

Mówiłem że Nic Nie Ma

To Po Co Otwierasz Dalej

W Tym Spoilerze Nic Nie Ma

w tym Też

I W tym

W tym Także

I tu też po co zaglądałeś

No i Po co ?

Jak Ten Spoiler Otworzysz Wybuchnie ci głowa

Bum !!!!!! Mówiłem

Opublikowano

lol co to za szajs jest lol kto go tu dal rozpieszczony dzieciak ... NOOB BIBER forever

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Cóż ja powiem tak.. nie lubie jego piosenek ale do niego nic nie mam wy niby mówicie że on to taki "durny gej debil itp." ale tak naprawde 70% z was poprostu mu zazdrości i dlatego tak mówi..

Takie jest moje zdanie a co do tekstu.... hmm może dzieci z podstawówki to bawi ale dla mnie to jest żałosne..

baranx3.gif

W grze Zawsze Rocky

kbud.png

Pierwsze 10% - 07.09.10 17:10

xD

Specjalista
Opublikowano

I tu macie racje,jesteś żałosnym dzieciakiem.Gdy dowiedziałem się o jego istnieniu wszedłem na internet i posłuchałem,nie słucham takiego typu muzyki,ale była spoko,ale co zobaczyłem to milion parodii...Zazdrościcie mu i tyle :(

qes.png
Opublikowano

Piosenka żenada i to ma być śmieszne ?... Tak jak już ktoś mówił jak go nie lubicie to po co go słuchacie ? Przez to mu reklame robicie.

Jakby coś to nie słucham jego piosenek.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Loooool, jak moshesh ;((((((((((

Psheciesh Justinek jes taki seksowny <3 <3<3 :* :* :*

sazdroscicie mu poprostu wsshyscy <33333

Jaki guosik :** Muj forever <333

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Legenda
Opublikowano

WTF?

Co to jest mógłbyś to chociaż zaśpiewać a nie dać żałosny tekst któremu brakuje rymu i sensu a autorowi musku.

Żałosne .

1/10

Opublikowano

Ja tam żadko ale to żadko kiedy słucham jego piosenek , ja słucham każdego rodzaju , ale dopisuje się do UP'perów że poprostu mu zazdrościcie talentu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Bieber jest Zajebisty

Nick:LoveAngelika

Lvl:105

Profka:Sura BM

EQ:Nawet Git 4x Epik,4x eq smoka i.t.p

Serwer:EliteMT2

Królestwo:Shinsoo <3

[x] - 50 postów

[x] - 100 postów

[x] - 150 postów

[x] - 200 postów

[x] - 250 postów

[x] - 300 postów

[x] - 350 postów

Opublikowano

Przecinek zapamiętaj to sobie na całe życie pisze się 'rzadko' a nie 'żadko' xD bo już nie moge patrzeć ^ ^

@LolEnOn

Zrób kolejną parodię może będzie bardziej udana :)

Pozdrawiam ! :)

baranx3.gif

W grze Zawsze Rocky

kbud.png

Pierwsze 10% - 07.09.10 17:10

xD

Opublikowano

Moim zdaniem to jest wspaniałe wyraża wszystkie uczucia , trzeba poprostu zrozumieć przekaz i zobaczyć jak wszystko idealnie sie rymuje

to jest najlepszy fragment

,ja gejem gejem gejem yo.pedał jestem i chuj i chu

to jest wprost świetne , poprostu tylko geniusz mógł by wymyślić taki wspaniały tekst

Opublikowano

uh... co by tu powiedziec.. jak popatrze na ten tekst z daleka to widze wszedzie gej gej gej gej...

i tak najlepsza wersja jest ta:

http://www.youtube.com/watch?v=FgwB8I2zrdE

sygna1o.jpg

Opublikowano

Najlepsza reklama to antyreklama. I tego się trzymajmy.

Na temat tych idiotów wypowiadałem się już w wielu tematach, więc teraz sobie oszczędzę. Zazdrość nie zna granic.

@UP Wymiatasz xD

Uśmiałam się 5 min xDD ^ ^

Pozdrawiam

To masz zajebiste poczucie humoru, mnie to wcale nie śmieszyło.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Cóż ja powiem tak.. nie lubie jego piosenek ale do niego nic nie mam wy niby mówicie że on to taki "durny gej debil itp." ale tak naprawde 70% z was poprostu mu zazdrości i dlatego tak mówi..

Takie jest moje zdanie a co do tekstu.... hmm może dzieci z podstawówki to bawi ale dla mnie to jest żałosne..

No wiadomo, kobieta musi to wytłumaczyć tym, że mu zazdrościmy. Nie, dziękuję. Nie chciałbym, żeby naśmiewało się ze mnie xxxxxxx osób i leciały na mnie jakieś puste lale.

Opublikowano

No wiadomo, kobieta musi to wytłumaczyć tym, że mu zazdrościmy. Nie, dziękuję. Nie chciałbym, żeby naśmiewało się ze mnie xxxxxxx osób i leciały na mnie jakieś puste lale.

Ale kase bys chcial

Opublikowano

Dla mnie to jedna kupa przezywania drugiej osoby <_<

Jesteś lepszy ? Zarabiasz tyle co on ?

Więc nie przezywaj innych <_<

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Opublikowano

Widze parę rozgarniętych osób które się wypowiedziały.

Justin który jest mniej więcej w waszym wieku zarabia w cholere kasy i ma piękne panienki - a wy, nie macie pieniędzy, panienek i w dodaku za grosz szacunku do innych, bo potraficie tylko krytykować. Popatrzcie na siebie i skończcie leczyć kompleksy obrażając innych.

Owned! : Podobno ładne dziewczyny pustymi nazywają ci którzy są niewyżyci i nie potrafią rozmawiać z kobietami. Ile znasz fanek Justina? Prawdopodobnie żadnej, może 2-3. I dlatego uważasz że wszystkie są głupie?

A jeżeli je znasz i uważasz że są głupie, a mimo tego się z nimi spotykasz to jesteś idiotą. Bo czemu się z nimi zadajesz skoro uważasz je za głupie? Dlatego że ci się podobają? ;> Aha, więc mu zazdrościsz, bo dlaczego ładne dziewczyny są zainteresowane nim, a nie tobą? Ehh, ty pizdo. Nie mogę patrzyć na takie niemoty jak ty.

Myślcie ludzie, nie musicie odpisywać, zastanówcie się dlaczego nie lubicie tego chłopaka. To jest w Polsce na topie, by go gnoić. Skoro wszyscy tak mówią to ja też, postępując zgodnie z myślą "tu bi kul".

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano
Justin który jest mniej więcej w waszym wieku zarabia w cholere kasy i ma piękne panienki - a wy, nie macie pieniędzy, panienek i w dodaku za grosz szacunku do innych, bo potraficie tylko krytykować. Popatrzcie na siebie i skończcie leczyć kompleksy obrażając innych.

@Up Pieniądze szczęścia nie dają.Wolę być nieznany w świecie a lubiany między kumplami niż znany w świecie a przez jego 65% nienawidzony.Jeśli twoim jedynym argumentem są jego pieniądze to nie mam mu czego zazdrościć.

zastanówcie się dlaczego nie lubicie tego chłopaka

Po 1.

W nagraniu gdy upadł na SOFĘ nie umiał wstać z bólu.To przesądziło sprawę.

Po 2.

Po 3. W wieku 16 lat śpiewa kobiecym głosem

Po 4. Po najmniejszym uderzeniu w coś zachowuje się jak ciota.

Pewnie znalazłoby się jeszcze kilka ale nie mam ochoty wypisywać już.

qsHVsoT.png

Opublikowano

@Up Pieniądze szczęścia nie dają.Wolę być nieznany w świecie a lubiany między kumplami niż znany w świecie a przez jego 65% nienawidzony.Jeśli twoim jedynym argumentem są jego pieniądze to nie mam mu czego zazdrościć.

Po 1.

W nagraniu gdy upadł na SOFĘ nie umiał wstać z bólu.To przesądziło sprawę.

Po 2.

Po 3. W wieku 16 lat śpiewa kobiecym głosem

Po 4. Po najmniejszym uderzeniu w coś zachowuje się jak ciota.

Pewnie znalazłoby się jeszcze kilka ale nie mam ochoty wypisywać już.

I on to robi specjalnie dla takich jak wy - zakompleksionych 13latkow, caly internet o nim szumi i ma coraz to wiecej kasy a wy jestescie coraz to bardziej zazdrosni o.O

Myslisz ze on nie ma "prywatnych" znajomych?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...