Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug] Przydatny Na Itemy Z Hp I Bonami Na Kryta, Przeszywkę, Regeneracje Hp Itd.

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Odkryłem to niedawno gdy ubijałem królową

Załóżmy, mamy 16k HP, z bonami 22k HP

Tutaj jest Dylemat, czy założyć z HP czy z Krytem bądz przeszywką, na Poli najważniejszcze HP, no ale co z tego jeżeli mamy małe kryty i zadajemy małe obrażenia

No i mamy problem bo mamy takżę TAKIE SAME EQ, jak z bonami na HP, tylko że z bonem na Przeszywkę, Krytyka lub Regeneracje HP, a chcemy ubić królową

No ale jeżeli zdjemniemy EQ np: branse i założymy drugą na kryta, to HP nam spada

No ale jeżeli przełączymy OD RAZU na branze z Krytem, to mamy 22k/16k HP oraz bony które założyliśmy wcześniej :)

Przydatne przy metkach bossach bądz PVP

Kolo wali nam 2k z My Jemu 15k z krytem :D On deada i sie pyta o HP

A My dla szpanu piszemy że 20k/16 ;)

Jednocześnie trudniej nas ubić

PS: Testowane na PL na Patchu 4.0 i działa

Na prośbę użytkowników moge dodać Krótki Filmik pokazowy

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem, ale mi z 12k wbija od razu na 10 o_O

Chyba coś źle zrobilem? Nie, na pewno nie. To nie działa, nie może.

2364.png

lolyhb.jpg

Opublikowano

daj film pokazowy jak to robisz, bo z tekstu trudno zrozumiec chociaz mi sie raz udalo a trzy razy nie wiec pokaz jak ty to robisz

13032777318975834031.gif

Opublikowano

To nie zadziała.Autorowi chodzi o to że, Jak mamy założoną branze to nanosimy drugą na tą co mamy założoną w eq.Nie sądzę żeby to działało na PL'u.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

@UP

Taki mądry to to nagraj cieniasku a nie pierdolisz że robisz coś co nie jest udowodnione ..

@DOWN

Wyczuwam sarkazm. xD

Kurwa mać, jakbyś o tym wiedział to byś napisał tuta do cholery, a nie czekał aż ktoś inny to odkryje i w jego tucie sie pochwalisz (a raczej ośmieszysz..)

cooltext59392910.gif
Opublikowano

Jak macie całe życie, to zdejmijcie np. ebonitowe kolczyki albo coś, co daje życie, wciśnijcie "c" i zobaczycie, że jest np. 8000/7000 pz...

Opublikowano

Ale np. jeśli mamy 7000/5000 pż i zejdzie poniżej 5000 pż... to już sie regeneruje do 5000.. trochę chaotycznie to napisałem ale chyba rozumiecie o co chodzi :P

Zbieram +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomocnik
Opublikowano

znalem to juz wczesniej ;p sposób dziala w 100% POLECAM

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Tutaj jest Dylemat, czy założyć z HP czy z Krytem bądz przeszywką, na Poli najważniejszcze HP, 

Fejl, mobek z poli ma własne HP, jedynie trutka, kryty są dobre na bossy (no może coś tam jeszcze ale trutka ważna)

Opublikowano

nie pisze sie najważniejszcze tylko najważniejsze :)

pordrawiam rafik

Co roku w chinach zostaje zabijane miliony zwierząt. Jeśli chcesz, aby zwierzęta nie cierpiały w strasznych mękach (zdzieranie skóry, gotowanie ich podczas, gdy one jeszcze żyją...) podpisz petycję. Każdy podpis się liczy.

https://www.ptroa.co.il/petition/index.php

Opublikowano

Macie prostrzą intrukcej.

1. zakładacie EQ z bonem HP w tedy np z 15k pż mam 20k (bo z bonami)

2. teraz zakładamy nasze 2 EQ z bonami np krytyki, przeszywki itp. 

3. w tedy mamy 20k pż i EQ z bonami tych np krytyka

odemnie masz +

Jeśli pomogłem daj -

1282654735-U148832.jpg 

Sygna by PressButtom

^^^Moja strona^^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...