Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fake Czy Nie ?

Boyaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA! Kodu obecnie nie można aktywować na koncie (promocja się zakończyła) jednakże biuro obsługi (support) umożliwia aktywację kodu na koncie po przesłaniu kodu retaila oraz faktury zakupu faxem. Jest to informacja potwierdzona. Umożliwiam wgląd do oryginalnej odpowiedzi od supportu wraz z numerem telefonu faxu. Jednakże przedmiotem aukcji jest kod oraz faktura zakupu boxa. Nie odpowiadam za czas aktywacji oraz realizacje ze strony supportu warrocka.

Licytacja jest BCM od 1 zł więc myślę że nawet za kilka, kilkanaście złotych warto spróbować aktywacji kodu. Fax można przesłać za kilka złotych na poczcie lub za kilkanaście groszy przez telefonie internetową jeżeli ktoś nie posiada.

Opublikowano

UWAGA! Kodu obecnie nie można aktywować na koncie (promocja się zakończyła) jednakże biuro obsługi (support) umożliwia aktywację kodu na koncie po przesłaniu kodu retaila oraz faktury zakupu faxem. Jest to informacja potwierdzona. Umożliwiam wgląd do oryginalnej odpowiedzi od supportu wraz z numerem telefonu faxu. Jednakże przedmiotem aukcji jest kod oraz faktura zakupu boxa. Nie odpowiadam za czas aktywacji oraz realizacje ze strony supportu warrocka.

Licytacja jest BCM od 1 zł więc myślę że nawet za kilka, kilkanaście złotych warto spróbować aktywacji kodu. Fax można przesłać za kilka złotych na poczcie lub za kilkanaście groszy przez telefonie internetową jeżeli ktoś nie posiada.

i po co kopiujesz ?

a moim zdaniem to chyba prawda ^^ a pyzatym 120zl na retaila jeszcze s*****e zbanuja i po retailu bd ;d nie opłaca sie ;d ale mnie zastanawia z skąd go ma ;d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...