Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec bot do wczoraj dzialal normalnie czytal skille i smigal dzisiaj juz z 40 razy wbijalem i skilli nie czyta dodam ze skille mam na 100lvlu wszystkie uzywam bota 0.8 sciagalem nawet 1.2versje tez skili nie widac na liscie stawialem juz system na nowo i silka nic to nie dalo no i w bocie przy wspolrzednych x i y mam 0 na tym samym koncie mam tez inna postac i tam wszystko dzialal skille pokazuje przy x i y sa dobre wspolrzedne juz nie wiem o co chodzi czy to postac ma jakiegos buga czy bot oszalal prosze o pomoc z gory dzieki

Opublikowano

Jak masz avatar sciagnij go , na 100 nie masz itemow 11dg wiec to nie ten problem , Jak masz Pety schowaj go tak samo jak avatara do depo i zrob teleport / relog i sprawdz

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

nie mam avatara peta chowam do depo i itemy bo mam 11d 105lvl ale skille na 100 bocilem tak ze 2 tygodnie ale wczoraj cos botowi odwalilo w bocie pojawil mi sie 2 razy lvl up a mam 105lvl a potem dc dostalem i jak wbilem to bylo cos takiego jak napisalem wyzejtakiegojak

Opublikowano

Heh to juz wiem w czym problem nie jestes pierwszy po lvlup w bocie ( tzn ty masz 105 ale bot liczy dalej % ) kumepl jak wbil 106 tez tak mu sie stalo , Zmien wersje bota.

( Co narazie 4 osoby maja ten problem po teoretycznym lvl up )

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

sciagnalem tego twojego bota i mam dalej to samo bota czyta ale skilli na liscie nie ma i przy wspolrzednych x y mam 0

Opublikowano

bercik ze niby ja cos nakreciłem w ... Nie sadze powiedzialem to co wiedzialem

Pozatym jak sami widzimy nic nie dziala wiec... ja wam powiem co zadziala Format albo Cofniecie systemu do dnia kiedy bot dzialal tzn nie wiem jak twoj PC zapisuje pozycje a do formata nie bede cie namawial bo to jednak dla niektorych ciezsza sprawa ( w sesie utraty wybranych plikow )

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

sciagnalem tego twojego bota i mam dalej to samo bota czyta ale skilli na liscie nie ma i przy wspolrzednych x y mam 0

Wypakuj set do depo pety itp zrob tp z miasta do miasta powinno działac a jak nie to niemasz pewnie jakiegos pliku

@Pilot nie do Ciebie wiec nie bulwersuj -_-"

Opublikowano

no przeciez robie tak ciagle i nic a niby jakiego pliku przeciez 2 dni temu dziialalo zreszta sciagalem na nowo bota a nawet boty i tego twojego tez w tym twoim pisze 117% exp ze mam chcialem zbic ale te zszc jakies zjebane jest zabiera 20sp a expa nic nabilem 3lvle pk i exp dalej mialem taki sam po zbiciu pk a pliki wszystkie mam

Opublikowano

ehh kurwa czy wy umiecie czytac ze zrozumieniem instalowalem na nowo silki i system a pk nabijalem bez bota i nic expa nie schodzilo zszc jest tak zbugowane i przeczytajcie 2 razy zanim cos napiszecie albo nie piszcie nic