Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Gram W Zszc 3miechy mialem przerwe i wlasciwie zachcialo mi sie grac,więc włączam zszc wybieram stary serw wpisuje pasy i wybieram chara,a tu wywala mnie do pulpitu =( mam juz tak tydzien niewiem co robic? potrzebujesz szybkiej odpowiedzi

Thx

Opublikowano

Wbija na jakas inna postac popros GM'a zeby wbil / zteleportowal postac w inne miejsce , albo ban ale raczej nie bo inaczje by to wygladalo

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Admin Cienia
Opublikowano

Prawdopodobnie jest tam tyle ludzi że crashuje ci gre, poczekaj do inspy albo sprawdzaj co jakiś czas.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Aha Rozumiem =) ale jak poprosic Gm jaki on ma nick =) bo niewiem ^^ i dzieki za szybko odpowiedz =)

Opublikowano

Nie wiem jak to na fire... :/

ale skontaktuj sie na forum

To jest ukryta treść, proszę

@Edit

D&G to nie ma znaczenia bo jak wbijam z botem mam crashe ( tzn z srproxy ) a jak czysty privat_server_loader Nigdy nie mialem crasha nawet DC czy jakies bugi ;P

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Nawed jak się przeteleportuje to itak beda crashe tylko nie przy logowaniu ,ale przy najmniejszej scince w grze np: jak konia odpalisz. Myśle ,że jedynym sposobem bedzie przeinstalować system lub sterowniki.

PS; jak juz tak mam 1,5 miesiąca.

Opublikowano

Nawed jak się przeteleportuje to itak beda crashe tylko nie przy logowaniu ,ale przy najmniejszej scince w grze np: jak konia odpalisz. Myśle ,że jedynym sposobem bedzie przeinstalować system lub sterowniki.

PS; jak juz tak mam 1,5 miesiąca.

Artek przeinstalowalem stery i nic zainstalowalem od nowa i nic nadal crash wchodz na postac i odrazu do pulpitu bb a na forum pisze to nie odpowiadaja na forum zszc oczywiscie

Opublikowano

Problem rozwiązany.

Pewnie masz instalke ZSZC614.part1 i dlatego crasha dostajesz. Też tak miałem, na spocie jeszcze pare minut pograłem ale jeśli ktoś stalla postawił lub najmniejsza scinka powodowała crasha.

Sciągnil instalke ZSZC679.part1 i powinno być dobrze.

Jeśli pomogłem daj + ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...