Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Zarabianie Yang Na Is

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo zamieszczam poradnik dla osob ktore znaja poradnik z 64sm za free

A wiec tak :

1.Gdy mamy sm na koncie kupujemy jakis item z 2 bonami (nie sa zbyt drogie )

2.Kupujemy w is zmiane bonow i zmnieniamy

3.Robimy tak paroma postaciami i do itemow wchodza rozne bony (mi np 10 na kryta 1k hp w 1 dzien)

Jest jeszcze inny sposob kupujemy np stalke z all spalonymi oczyszczamy i selamy drozej

Ten poradnik jest dla osob ktore znaja wyzej wymieniony tut przy wielkim szczesciu mozna niezle zarobic :D

Podoba sie? masz zamiar sprawdzic ? daj -

^^

Opublikowano

Jesteś na 0 bo Ci wyrównałem.A o tym nie pomyślałem i jeśli uda się to można bardzo dobrze trafić.Dodawanie bonusu a potem ich zmienianie ... :D.Dwa - :).

@edit

A Cię chuje plusują :x

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

ZA co mnie plusujecie juz wam podaje ten sposob i prosze o wyrownanie

a wiec tak zakladamy konto

wchodzimy doladuj sm----------> dajemy kraj grecja ------------------>super rewards------------->toshibo(nieraz moze niebyc:/)--------------->kupujemy produkty za 150zl-----------> dajemy przy odbioze i tyle po 2 godzinach mamy sm nie dawajcie mi + tylko ------------------

^^

Opublikowano

@UP a czy to nie jest przypadkiem nielegalne?? xD tak tylko pytam

eh tego to ja niewiem ale troche typa juz dlugo na tym jedzie i nikt sie nie skazyl a jak napiszesz w adresie wysylki sdajadnsjanj to nie wysla i tak :D

^^

Opublikowano

Tak jest to nielegalne i możesz za to zarobić bana więc lepiej uważaj ;D ale jeśli nie wyłapiesz bana to możesz zarobić te kilka SM i Ci się przydadzą :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Zmienianie bonów to jeden wielki niewypał, bardzo ryzykowny jest ten Twój sposób. Ja grając wydałem na zmianę średnich w żalu około 600sm i ani razu nie było średnich powyżej 30, także to dla każdego info ;)

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Tak jest to nielegalne i możesz za to zarobić bana więc lepiej uważaj ;D ale jeśli nie wyłapiesz bana to możesz zarobić te kilka SM i Ci się przydadzą :)

bana :D jak masz konto z 1 lvlem to i tak go nie szkoda a item z 2 bonami przekladasz na swoja postac po zmienieniu bonow xD

^^

Opublikowano

eh tego to ja niewiem ale troche typa juz dlugo na tym jedzie i nikt sie nie skazyl a jak napiszesz w adresie wysylki sdajadnsjanj to nie wysla i tak :D

Powiem ci tylko jedno nie spamuj.Używaj opcji edytuj i gadaj na temat a nie rozpaczasz że ktoś cię plusuje.

9368_gold.png

Opublikowano

Gorzej jak ktoś ma na tym samym mailu również i to lepsze konto bo tacy ludzie są i nie zapomnijmy o trade logach przez które też można dostać bana więc lepiej wyrzucić itemek i podnieść go drugą postacią w ustronnym miejscu :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...